ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βάντερσον: «Θέλαμε την έξοδο στο Europa League αλλα…»

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία και ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της τελευταίες διετίας στην ομάδα της Φθιώτιδας, ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, μιλώντας σε μέσο της Βραζιλίας σχολίασε τη φετινή χρονιά της ομάδας του!

Από το ποιος ήταν ο στόχος της ομάδας, στην πανδημία του κορωνοϊού και στην θέση τελικά που κατέκτησε ο ΠΑΣ Λαμία.

Όλα αυτά σχολίασε ο αρχηγός της Λαμίας, Βάντερσον Σκαρντοβέλι στο βραζιλιάνικο μέσο «globoesporte.globo.com», στις 25 Ιουλίου 2020!

Μετάφραση: LamiaSports

Ο 35χρονος αριστερός μπακ, διανύει το 13ο χρόνο παρουσίας του στην Ευρώπη και μιλώντας στο «globoesporte» σχ

Σαφώς, μεγάλο κομμάτι της κουβέντας «καλύφθηκε» απο τον κορωνοϊό ο οποίος σταμάτησε βίαια την αγωνιστική δράση του ΠΑΣ Λαμία και τη ροή της SuperLeague 1 και δεν θα μπορούσε να αφήσει απροβλημάτιστους και τους ίδιους ποδοσφαιριστές!

Ο Βάντι ξεκίνησε λέγοντας πως ο φετινός στόχος του ΠΑΣ ήταν μία θέση στο Europa League της επόμενης περιόδου, όμως κάτι τέτοιο δεν ήρθε!

«Αυτή που διανύσαμε ήταν μία εντελώς διαφορετική σεζόν από τις άλλες. Τα πάντα γυρνάνε γύρω από την πανδημία! Είναι μία χρονιά που κανένας δεν περίμενε και κανείς ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεχάσει», έτσι ξεκίνησε την κουβέντα ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, το συμβόλαιο του οποίου έχει τυπικά λήξει!

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας πως δεν του άρεσε που η ομάδα δεν συνέχισε την περσινή ιδανική πορεία της στο πρωτάθλημα, μιας και όλοι ήθελαν το κάτι παραπάνω… δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη!

Ο Βραζιλιάνος μπακ, τόνισε πως από τα 33 παιχνίδια που θα μπορούσε να αγωνιστεί έπαιξε τα 31 και απουσίασε μόλις σε 2 μόνο λόγω καρτών. Δεν έχασε δηλαδή κανένα παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

«Για μένα, νομίζω ότι ήταν μια άλλη εξαιρετική σεζόν. Φυσικά, θα ήταν πολύ πιο ικανοποιητικό αν είχαμε και μία θέση στο Europa League. Θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αλλά (είμαι) χαρούμενος για άλλη μια καλή σεζόν».

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσε βέβαια και την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα αντιμετώπισης και πρόληψης που πάρθηκαν στην χώρα μας, στην οποία ο Βάντι βρίσκεται από το 2015.

«Οι αρχές το αντιμετώπισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σημείωσε ο αριστερός μπακ της Λαμίας, ενώ συνέχισε λέγοντας πως τα πράγματα έχουν επιστρέψει σε έναν κάποιο προηγούμενο ρυθμό. Παρόλο αυτά υπάρχει ακόμη ιδιαίτερη προσοχή.

Το πρόβλημα με τον κορωνοϊό ανάγκασε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του να μην επιλέξουν να ταξιδέψουν στη Βραζιλία για τις διακοπές τους καθώς εκεί το πρόβλημα είναι σε μεγαλύτερο βαθμό. Έτσι, έχασαν την ευκαιρία να δουν τις οικογένειές τους και να αγκαλιάσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Μετά από μια σεζόν σαν αυτή, στην οποία η ψυχική κόπωση ήταν πολύ μεγαλύτερη από τη σωματική κούραση, τίποτα σαν τη γη μας, τη Βραζιλία μας, τη Dracena μας, βλέποντας μέλη της οικογένειας, τους γονείς μου, τους αδελφούς μου, όλη την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Όλα αυτά μας κάνουν να ανακτήσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Είναι πάντα σημαντικό για μένα. Αλλά ξέρουμε ότι είναι για μεγαλύτερο λόγο, όχι επειδή δεν το θέλουμε.»

Τώρα όσο αφορά για τη Λαμία, ο Βάντερσον δήλωσε πως στις 8 Αυγούστου επιστρέφει η ομάδα στις προπονήσεις ενώ στις 12 αρχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι!

Μετάφραση: LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Back to top button