ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άδικη ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία!

Σε ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρίς, η Λαμία δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη, παίζοντας με 10 παίκτες για περισσότερη από μία ώρα. Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρόμανιτς. #slgr #lamiafc #arisfc #slgrinterwetten #LamiaSports #ΠΑΣΛαμία #Άρης #season2021_2022

Σε ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρίς, η Λαμία δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη, παίζοντας με 10 παίκτες για περισσότερη από μία ώρα. Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρόμανιτς. Αποβλήθηκε ο Ελευθεριάδης. Έχασε το άχαστο ο Καραμάνος!

Έχασε Ρόμανιτς με πρόβλημα και Ελευθεριάδη με κόκκινη!


 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός και το θέαμα ήταν κακό με τις δύο ομάδες να έχουν από μία μόλις αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, τον Άρη ωστόσο να αποκτά το αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Ελευθεριάδη για επικίνδυνο παίξιμο.

Το ματς ξεκίνησε με τον Άρη να απειλεί για πρώτη φορά στο 6′ όταν από  σέντρα Μαντσίνι, ο Μπερτόλιο μέσα από την περιοχή με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στοπ 14′ ο Γρηγορίου αναγκάστηκε να περάσει στο ματς τον Ελευθεριάδη στη θέση του Ρόμανιτς ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς.

Οι κυανόλευκοι απείλησαν στο 17′ με τον Νούνιες να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Κουέστα να είναι σε ετοιμότητα. Ένα λεπτό αργότερα η Λαμία χάνει την καλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μανούσος πήρε την μπάλα και έκανε εντυπωσιακά την ντρίπλα, ολοκληρώνοντας την φάση με σουτ εκτός περιοχής που μπλόκαρε άνετα ο Κουέστα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο ματς στο 35ο λεπτό. Σε μια διεκδικήσιμη μπαλιά, ο Ελευθεριάδης πήγε επικίνδυνα με υψωμένο πόδι στην διεκδίκιση, βρίσκοντας τον Σούντγκρεν στο πρόσωπο. Ο Κουμπαράκης του έδειξε την κόκκινη κάρτα αποβάλλοντας τον από το παιχνίδι.

Ο Άρης προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί και να πάει με γκολ στα αποδυτήρια όμως οι προσπάθειες των Μαντσίνι και Μπερτόλιο δεν είχαν τύχη. Στο 42′ ο Μαντσίνι έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή από δεξιά και από πλάγια θέση έκανε το σουτ με τον πορτιέρε της Λαμίας να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ενώ στο 44′ από ωραία ατομική προσπάθεια του Μπερτόλιο, ο Αντέτζο ενώ έχει πέσει καταφέρνει να «τελειώσει» την φάση.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Βρήκε γκολ με το καλησπέρα ο Άρης – Έχασε το άχαστο ο Καραμάνος


Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Ο Γκάμα έκανε την σέντρα με τον Μπράμπετς να πηδάει πιο ψηλά από όλους στην καρδιά της περιοχής παίρνοντας την κεφαλιά για το 0-1!

Ο Γρηγορίου βλέποντας την ομάδα του νοχελική στο μεσοεπιθετικό κομμάτι προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Αραμπούλι, Σαραμαντά και Τζανδάρη αντί των Μανούσου, Μπεχαράνο και Ταϊρόν.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Λαμία έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία της στο παιχνίδι. Ο Νούνες τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Κουέστα, με τον Καραμάνο στην συνέχεια να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ μπροστά σε κενή εστία!

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-2 με τον Γκαραβέλη να κάνει την απόκρουση της βραδιάς στο 67′. Ο Γκάμα σημάδευσε την κλειστή γωνία του Γκαραβέλη, με τον Έλληνα πορτιέρε να διώχνει θεαματικά σε κόρνερ.

Τα λεπτά περνούσαν με τον Άρη να έχει γεμίσει την περιοχή της Λαμίας χωρίς ωστόσο να απειλεί με αξιώσεις. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος με τη Λαμία να χάνει ένα ματς, από το οποίο, βάσει εικόνας, άξιζε κάτι παραπάνω!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (57′ Τζανδάρης), Νούνιες, Μανούσος (57′ Αραμπούλι), Ταϊρόν (57′ Σαραμαντάς), Ρόμανιτς (16′ Ελευθεριάδης), Καραμάνος

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (74′ Εντιαγέ) , Μαντσίνι (58′ Ματέο Γκαρσία), Γκάμα (74′ Ιτούρμπε), Μπερτόλιο (90+2′ Μάνος), Καμαρά

Διαβάστε επίσης

Back to top button