Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Basket League: Τα ψώνια των ομάδων της Α1

Το gazzetta.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις μεταγραφές - ανανεώσεις των ομάδων της Basket League 2020/21. Κανένα σημείο... ζωής από πέντε ομάδες της κατηγορίας των μεγάλων στις αρχές Αυγούστου.

Το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν στην Basket League αναμένεται να δοθεί στις 10 Οκτωβρίου όπως αποφασίστηκε στο πρόσφατο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ενώ υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες που η διοργανώτρια αρχή καλείται να βρεις λύσεις, όπως επί παραδείγματι ο κεντρικός χορηγός και τα τηλεοπτικά.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η πλειοψηφία των ομάδων κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα στο νέο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα έπειτα από την αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προβιβάζοντας τον Γιώργο Βόβορα στη θέση του head coach και ολοκληρώνοντας πέντε μεταγραφές.

Η ΑΕΚ έχει κρατήσει τον περσινό κορμό της και προχώρησε σε κινήσεις ενίσχυσης, αφού νωρίς – νωρίς θα διεκδικήσει δυο τίτλους (Basketball Champions League και Σούπερ Καπ) ενώ ο Ηρακλής, ο ΠΑΟΚ, το Περιστέρι και ο Προμηθέας είναι οι ομάδες που κινήθηκαν πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ολοκληρώνοντας εγκαίρως και σε μεγάλο βαθμό τα ρόστερ τους.

Στον αντίποδα, ο Άρης, ο Ιωνικός 1965, ο Κολοσσός Ρόδου, η Λάρισα και ο Πανιώνιος δεν έχουν κινηθεί ακόμα στο μεταγραφικό παζάρι.

Το gazzetta.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις κινήσεις των ομάδων της Basket League.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button