Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ελσίνκι: «Αντετοκούνμπο για MVP, Μπακς για πρωτάθλημα»! (vid)

Ο Ντάρκο Πέριτς, ο γνωστός Ελσίνκι του Casa de Papel έκανε τις εκτιμήσεις του για το restart του ΝΒΑ!

Αυτός ο θηριώδης και καλοκάγαθος τύπος με τη γενειάδα και τα αμέτρητα τατουάζ έκανε θραύση ως Ελσίνκι στο Casa de Papel ενώ είναι γνωστός για την αγάπη του για το μπάσκετ, όπως επιβεβαίωσε στην αποκλειστική συνέντευξη του στο gazzetta.gr.

Ο Ντάρκο Πέριτς κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις για το restart του ΝΒΑ στη Φλόριντα.

Αρχικώς, ρωτήθηκε για το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Να φοβάσαι το Ελάφι, φίλε μου! (σ.σ. Fear the Deer, το μότο των Μπακς). Νομίζω ότι το Μιλγουόκι θα κερδίσει τον τίτλο. Αρχικώς, γιατί είμαι φαν των Μπακς! Είναι καλοί παίκτες και το αξίζουν».

Όσον αφορά τον rookie της χρονιάς, είπε: «Ο τύπος που έκανε το κάρφωμα. Ο Ζάιον Ουίλιαμσον, σίγουρα»!

Ο Ελσίνκι πιστεύει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να κάνει τo back2 back ως MVP: «Πάω με τον MVP, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Είναι μόνο 25 και βλέπετε τι κάνει! Είναι Freak! Greek Freak»!

Ποιοι χαρακτήρες του Casa de Papel θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ; Στις πρώτες δυο σεζόν ήμουν ο πιο ψηλός όμως στην τρίτη σεζόν είχαμε νέους χαρακτήρες, τον Μασσαλία και τον Μπογκοτά. Και οι δυο τους έπαιξαν μπάσκετ στο high school, είναι ψηλοί. Σίγουρα οι δυο τους»!

O GOAT για τον Πέριτς δεν είναι ούτε ο Τζόρνταν, ούτε ο Κόμπι, ούτε ο ΛεΜπρόν: «Ο αγαπημένος μου NBAer όλων των εποχών είναι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, για μένα είναι o GOAT! Είμαι 43 ετών, είμαι old school φίλος του μπάσκετ και μου αρέσει αυτό το sky-hook. Αυτός είναι ο λόγος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button