Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μεταγραφή 4 εκατομμυρίων ευρώ με σφραγίδα Γιάννη Αμανατίδη!

Η Ρέιντζερς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελβετού σέντερ-φορ της Σεν Γκάλεν, Σεντρίκ Ιτέν ο οποίος βελτιώθηκε πολύ δουλεύοντας με τον Γιάννη Αμανατίδη.

Τους καρπούς της δουλειάς του Γιάννη Αμανατίδη με τους επιθετικούς της ομάδας ρευστοποιεί η Σεν Γκάλεν, η οποία τερμάτισε δεύτερη στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Η Ρέιντζερς έδωσε περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στον ελβετικό σύλλογο και απέκτησε τον 23χρονο επιθετικό Σεντρίκ Ιτέν, ο οποίος πέτυχε 19 γκολ στο πρόσφατο ελβετικό πρωτάθλημα.

Μερίδιο της βελτίωσης του δικαιούται και το νέο μέλος του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ, ο οποίος δούλεψε σε ατομικό επίπεδο με τους επιθετικούς της Σεν Γκάλεν. Κάπως έτσι, ο Ιτέν από τα 4 γκολ της σεζόν 2018-19 πήγε στα 19 και κέρδισε την μεγάλη μεταγραφή, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Εμρεντίν Ντεμίροβιτς μόνο που τα λεφτά δεν πήγαν στα ταμεία των Ελβετών.

Ο Βόσνιος επιθετικός αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Σεν Γκάλεν από την Αλαβές, πέτυχε 14 γκολ και από εκεί που ο ισπανικός σύλλογος δεν τον υπολόγιζε, τον έδωσε για 4 εκατομμύρια ευρώ στην Φράιμπουργκ, σε μία ακόμα μεταγραφή, που μερίδιο στην υπεραξία δικαιούται ο Γιάννης Αμανατίδης!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button