Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Ρογγότη!

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, άφησε τον Πιερικό και από τη νέα αγωνιστική χρονιά θα παίζει με τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας!

Στον Αλμωπό Αριδαίας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Πιερικού και του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Ρογγότης!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός παλιού γνώριμου του Γιώργου Ρογγότη, αφού ο Ημαθιώτης υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας την σεζόν 2017-18 ερχόμενος την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής γεννημέννος στις 5 Ιουνίου του 1996, την σεζόν που πέρασε ανήκε στον Πιερικό και ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Αιγινιακό, Βέροια, Νίκη Αγκαθιάς, ΠΑΕ Λαμία Κ20, ΑΕ Λευκίμμης.

Η προσθήκη του μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, καθώς εντάσσουμε στην ομάδα μας έναν πρωταθλητή και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Αλμωπός καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τον νέο του μεταγραφικό απόκτημα και δου εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button