ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νικολόπουλος: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»(pic)

Για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία μίλησε σε σελίδα στο instagram, ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον τελευταίο αγώνα των play off της SuperLeague 1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, συμμετοχή την οποία χαρακτήρισε ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Ο «Νικολό» μιλώντας λοιπόν στην σελίδα του instagram «stay calm is jose sa», τόνισε το πόσο χαρούμενος είναι που τελικά αγωνίστηκε στην ομάδα της Λαμίας, υπογραμμίζοντας πως θα δώσει τα πάντα για να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα!

Πιο αναλυτικά η μίνι συνέντευξη του Νικολόπουλου:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ Λαμία:

«Τι να σου πω…. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι η ομάδα που υποστήριζα από όταν ήταν στα τοπικά και κατάφερα να ντεμπουτάρω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ελλάδας με την αγαπημένη μου ομάδα!»

Όπως όλοι είδαμε αγωνίστηκες από το 75΄και μετά, είσαι ευχαριστημένος με αυτήν την απόφαση του προπονητή σου;

«Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήρα χρόνο συμμετοχής. Δεν έχει σημασία αν ήταν πολύ ή λίγο. Τότε με χρειάστηκε ο προπονητής μου και τότε με έβαλε. Πάντα σε μία ομάδα ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει καλύτερα την κάθε στιγμή το πότε χρειάζεται ένας παίκτης».

Ο προπονητής μετά την λήξη έδειχνε ευχαριστημένος με την απόδοσή σου;

«Πρώτο παιχνίδι ήταν ήθελε να δεις πως θα ανταπεξέλθω στο επίπεδο αυτό! Τώρα θα δούμε τη νέα σεζόν που θα ακολουθήσει αν έμεινε ευχαριστημένος.»

Πως σου φάνηκε σαν αντίπαλος ο Αστέρας Τρίπολης;

«Σίγουρα είναι μία πολύ καλή ομάδα με ιστορία! Και όπως κάθε φορά και σε κάθε πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα!»

Πιστεύεις ότι έδωσες το 100% του εαυτού σου ή θα μπορούσες να αποδώσεις και καλύτερα;

«Δεν θέλω να πω ότι δεν προσπάθησα να δώσω το 100% του εαυτού μου, αλλά ήταν λίγο το άγχος επειδή ήταν η πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια που λέμε, που δεν μου άφησε τόσο πολύ να παίξω έτσι όπως ξέρω. Πιστεύω την επόμενη φορά να τα πάω καλύτερα».

Απόδοση δηλώσεων: LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Back to top button