Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επέστρεψε με τεσσάρα η Άιντραχτ

Η ομάδα της Φρανκφούρτης μετράει «έξι στα έξι», σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στο Ανόβερο, μετά το 4-1.

BUNDESLIGA- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΑΝΟΒΕΡΟ 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: COMMERZBANK ARENA

Στη πρεμιέρα της Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε νικήσει 2-0 τη Φράιμπουργκ και έκτοτε μετρούσε 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Στην 6η αγωνιστική, η ομάδα επέστρεψε στις νίκες, με επιβλητικό τρόπο, επικρατώντας 4-1 του Ανόβερου.

Οι πολλές διακοπές στο πρώτο ημίχρονο είχαν ως αποτέλεσμα το ματς να μην έχει ρυθμό, με την Άιντραχτ να απειλεί από στατικές φάσεις, με τον Τορό και τις δυο φορές, στο 19′ και στο 35′. Το Ανόβερο αδυνατούσε να φτιάξει ευκαιρία και στο 36ο λεπτό σε γέμισμα στη μεγάλη περιοχή, ο Αλέρ με κεφαλιά-πάσα βρηκε τον Εντικά και ο Γάλλος στόπερ πλάσαρε για το 1-0 της Άιντραχτ. Στις καθυστερήσεις, ο Αλέρ πιστώθηκε ακόμα μια ασίστ, αυτή τη φορά στον Ρέμπιτς, ο οποίος έσπρωξε για να αποφύγει τον Ζοργκ, βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ Έσερ, τον πλάσαρε και διπλασίασε τα τέρματα της Άιντραχτ.
Στην επανάληψη, το Ανόβερο δεν έβρισκε λύσεις και στο 60′ η Άιντραχτ έκανε πιο εύκολη τη ζωή της. Μετά από διαδοχικές κεφαλιές, ο Αλέρ βρήκε τον Ρέμπιτς, ο Κροάτης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έδωσε γκολ πάρε-βάλε στον Ντε Γκουζμάν, με τον Ολλανδό να κάνει το 3-0. Στην πρώτη καλή στιγμή που παρουσιάστηκε στο Ανόβερο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Μουσλίγια στο 86ο λεπτό, αλλά στο 89′ ο Γιόβιτς δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ελπίσουν σε κάτι παραπάνω, αφού ήταν εκείνος που, έπειτα από πάσα του Ντε Γκουζμάν, πλάσαρε για το 4-1. Πλέον η Κυπελλούχος Γερμανίας στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Λάτσιο για το Europa League.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Ρους, Χασέμπε, Εντικά, Ντα Κόστα, Ντε Γκουζμάν, Τορό, Κόστιτς (78′ Βίλεμς), Άλαν, Ρέμπιτς (82′ Γκατσίνοβιτς), Αλέρ (61′ Γιόβιτς)

ΑΝΟΒΕΡΟ: Έσερ, Ζοργκ, Άντον, Φελίπε, Αλμπορνόζ, Σβέγκλερ, Ουάλας (46′ Γουντ), Κορμπ (69′ Μουσλίγια), Φόσουμ, Μπεμπού, Φούλκρουγκ (46′ Βέινταντ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button