Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψηλά στη λίστα της Χάποελ Τελ Αβίβ ο Καχίλα

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες σχετικά με το μέλλον του Ταλ Καχίλα, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ετοιμος να επαναπατριστεί φέρεται να είναι ο 28χρονος Ισραηλινός στόπερ, ο οποίος έχει ενημερωθεί από τον Ατρόμητο να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα της νέας σεζόν. Ο Καχίλα υπέγραψε πέρυσι τον Ιούλιο διετές συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, όμως δεν κατάφερε να πείσει τους Περιστεριώτες και εδώ και καιρό αποτελεί ξένο σώμα.

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Χάποελ Τελ Αβίβ. Η ισραηλινή ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού και έχει στην κορυφή της λίστας, τον Ομρί Μπελ Χαρούζ. Ωστόσο, επειδή ο 30χρονος αμυντικός είναι ακριβός, η Χάποελ έχει ως εναλλακτική τον Καχίλα, ο οποίος εκτός από χαμηλό κασέ, έχει μείνει και ελεύθερος από τον Ατρόμητο να διαπραγματευτεί το μέλλον του.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις και είναι πολύ πιθανό ο Καχίλα να επιστρέψει μετά από έναν χρόνο και πάλι στην πατρίδα του. Μάλιστα, εκτός από το ενδιαφέρον της Χάποελ Τελ Αβίβ, την περίπτωσή του φέρεται να εξετάζει και η Μπνέι Γιεχούντα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button