Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας για τη συνεργασία με το telesport.gr

Τηλεοπτικός θα είναι ο αγώνας της πρεμιέρας της Β΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών, ανάμεσα στον Έσπερο Λαμίας και τον Πρωτέα Γρεβενών.

Τηλεοπτικός θα είναι ο αγώνας της πρεμιέρας της Β΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών, ανάμεσα στον Έσπερο Λαμίας και τον Πρωτέα Γρεβενών.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ – ΝΕΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Η πανδημία του COVID-19 και η εξέλιξή της, είναι το κυρίαρχο γεγονός που καθορίζει , όλες τις αγωνιστικές και αθλητικές δράσεις των τμημάτων μας.

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας των Ανδρών στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία(basketball) και της ομάδας των Γυναικών στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία(basketball).

Η αγωνιστική περίοδος των πρωταθλημάτων 2020-2021,δεν έχει καμιά ομοιότητα με των προηγουμένων χρόνων. Η πανδημία του COVID-19 επέβαλε πολλούς περιορισμούς.

Για το άθλημά μας, εκτός της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τους αθλούμενους, επέβαλλε και την απουσία των θεατών-φιλάθλων, από τους αγώνες όλων των ομάδων.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη και την διάδοση του basketball ,θέλοντας να δώσει την χαρά και την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της ομάδας, να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, ανακοινώνει ότι:

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ την συνεργασία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021,με την διαδικτυακή ιστοσελίδα (telesport.gr) για την live μετάδοση των εντός έδρας αγώνων Ανδρών, αρχομένης από την πρώτη αγωνιστική, την Κυριακή 18/10/2020 και ώρα 17:00μμ., ,μεταξύ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.Ο σχεδιασμός προβλέπει μετάδοση από την ιστοσελίδα‘’telesport.gr’’(κανάλι live1),με περιγραφή και σχολιασμό από εκφωνητή.

Κατά την διάρκεια του αγώνα δίνεται η δυνατότητα σε όσους θελήσουν να προβληθούν διαφημιστικά.

Χρέος μας είναι να επιστρέψουμε την ανιδιοτελή στήριξη από όλους τους φίλους και φορείς της πόλης ,δίνοντας την δυνατότητα να παρακολουθούν ΔΩΡΕΑΝ, την live μετάδοση των αγώνων ,από την ιστοσελίδα (telesport.gr).

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές και προπονητές μας, υπόσχονται να προσπαθήσουν για την καλύτερη δυνατή αγωνιστική χρονιά.

ΖΗΤΟΥΜΕ την στήριξη όλων όσων μπορούν ,με οιονδήποτε τρόπο οι ίδιοι επιλέξουν.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button