ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Ποιους περιμένουμε να δούμε την Παρασκευή;

Οι διακοπές τελειώνουν για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, αλλά ποιοι θα βρίσκονται στην πρώτη επίσημη της ομάδας;

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τον ΠΑΣ Λαμία είναι προ των πυλών, με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει χθες το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας!

Την Παρασκευή, στο ΔΑΚ Λαμίας θα λάβει χώρα η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας και την Δευτέρα, στις 10/8 θα αναχωρήσει ο σύλλογος για το Καρπενήσι όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας!

Η Παρασκευή πλησιάζει λοιπόν και ανακοινώσεις για ανανεώσεις ή μεταγραφές δεν έχουμε δει ακόμη από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμια.

Γνωρίζουμε βέβαια πάνω-κάτω ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι έχουν ήδη αποχωρήσει όμως ΣΙΓΟΥΡΟΣ δεν είναι κανένας στην ομάδα!

Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά το ποιοι θα δώσουν λογικά το παρών στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία την Παρασκευή!

Εκτός ομάδας είναι σίγουρα οι Νταμίρ Κάχριμαν, Ταϊρόν ντελ Πίνο οι οποίοι αποχώρησαν πριν ολοκληρωθούν τα play out, ο Μανώλης Σάλιακας ο οποίος πλέον είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ισμαΐλ Σάσι ο οποίος επέστρεψε στην Κύπρο και αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα ενώ δύσκολα θα αλλάξει κάτι και στην υπόθεση του Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο της Φθιώτιδας!

Τα ερωτηματικά παρόλο αυτά είναι πιο πολλά από τους στάνταρ παίκτες! Στα ερωτηματικά λοιπόν έχουμε τους εξής παίκτες: Γιάννη Σκόνδρα,  Χρήστο Αραβίδη, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο, Λεονάρντο Βιγιάλμπα, Άνταμ Τζανετόπουλο, Κωνσταντίνο Μπουλούλη, Μάρκ Ασίγκμπα και Νίκο Τσούκαλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το transfermarkt.com, οι παραπάνω παίκτες ουσιαστικά είναι ελεύθεροι καθώς τα συμβόλαιά τους έχουν λήξει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τώρα, σε ορισμένους από αυτούς έχει προταθεί συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές λόγω της όλης κατάστασης που επικρατεί και απομένει να δούμε, αν δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση έως την Παρασκευή, ποιοι από αυτούς θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση, πράγμα που θα σημαίνει πως ανανέωσαν!

Τώρα, πρόταση ανανέωσης έχει γίνει και στους Ντάνιελ Αντέτζο και Λουκά Βύντρα, όπου όπως σας είχε ενημερώσει το «Τρίο Μπελκάντο» οι δύο ποδοσφαιριστές την δέχθηκαν άρα… θα είναι και του χρόνου στην ομάδα!

Παίκτες της Λαμίας θα είναι σίγουρα και οι Τάσος Καραμάνος (του έγινε πρόταση μείωσης και την δέχθηκε), Λάζαρ Ρόμανιτς, Ντάνι Μπεχαράνο, Παναγιώτης Κατσίκας, Αλέχο Μπλάνκο, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Χριστόφορος Καραγιάννης, Βασίλης Κωστίκας και Ανέστης Βλαχομήτρος ενώ αυτοί που έχουν συμβόλαιο έως το 2021 αλλά έχει μπει και ένα ερωτηματικό δίπλα στην παραμονή τους είναι οι Ελίνι Δημούτσος, Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Πρόταση για να μειώσουν τις αποδοχές τους έχουν δεχθεί και παίκτες που δεσμεύονται εως το 2021 με τη Λαμία και μάλιστα σε ορισμένους από αυτούς η μείωση που τους προτάθηκε είναι «γερή». Άρα θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν τελικά δεν δέχθηκαν ή θα έχουμε διαφορετική εξέλιξη από αυτή που περιμένουμε…

Να υπογραμμίσουμε κάπου εδώ πως ερωτηματικό παραμένει και η παραμονή των Ιμπραχίμα Νιάσε, Πάτρικ Μπάχανακ και Ντέβις Επασί. Οι δύο τελευταίοι έχουν ταξιδέψει προς την χώρα μας άρα ίσως τους δούμε ξανά με τη φανέλα της Λαμίας.

Τέλος, αναμένεται να δούμε την Παρασκευή και τις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί κάποιες, όπως αυτή του Κώστα Προβυδάκη, αλλά ακόμη και αυτή την ώρα που μιλάμε δεν έχει βγει ανακοίνωση απόκτησης!

Πέραν του Προβυδάκη, την Παρασκευή στο ΔΑΚ λογικά θα βρεθεί και ο Γιώργος Σαραμαντάς, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, ενώ αναμένεται να έχουμε κι΄άλλες αφίξεις!

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις ανακοινώσεις… ή μέχρι την Παρασκευή!

Διαβάστε επίσης

Back to top button