ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψάχνεται για φιλικά η Λαμία!

Τη Δευτέρα φεύγει για Καρπενήσι ο ΠΑΣ Λαμία και ψάχνει ήδη για αντιπάλους!

Η Λαμία ετοιμάζεται για την επίσημη πρώτη της νέας σεζόν και στην διοίκηση “τρέχουν” αρκετά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν ενόψει της κυανόλευκης προετοιμασίας.

Οι κυανόλευκοι λοιπόν, στις 10/8 αναχωρούν για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας όπου και θα μείνουν για δέκα ημέρες, ωστόσο το βάρος έχει πέσει στην ανεύρεση αντιπάλων για τα πρώτα φιλικά.

Στο Καρπενήσι θα βρεθούν μαζί με την Λαμία οι: ΠΑΣ Γιάννενα, ΑΕ Μυκόνου, Αήττητος Σπάτων, Παναιτωλικός, ΑΟ Τρίκαλα και Ολυμπιακός Βόλου ωστόσο οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει ήδη τα φιλικά τους.

Η μία ομάδα που μέχρι στιγμής έχει κενό στο πρόγραμμά της είναι ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος αυτόματα είναι και πιθανός αντίπαλος της Λαμίας για ένα φιλικό παιχνίδι μαζί με τον ΑΟΤ ο οποίος δεν έχει ανακοινώσει κάποιο φιλικό στο Καρπενήσι μέχρι τις 20/8 που αποχωρεί η Λαμία , εκτός βέβαια αν αλλάξει το πρόγραμμα των φιλικών των άλλων ομάδων ή να μπει “σφήνα” κάποιο φιλικό με την Λαμία. Επίσης στο Καρπενήσι θα “μονταριστεί” και ο Λεβαδειακός χωρίς ωστόσο να έχουν κλείσει ακόμη ημερομηνίες.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν φιξαριστεί δύο φιλικά παιχνίδια για την Λαμία και είναι τα εξής:

26/8 ΠΑΣ Λαμία – Βόλος
29/8 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία

Aναλυτικά στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Λαμία θα βρεθεί από τις 10 έως τις 20 Αυγούστου και θα συναντήσει τους:

ΠΑΣ Γιάννενα : 2-12 Αυγούστου
ΑΕ Μυκόνου : 5-14 Αυγούστου
Αήττητος Σπάτων : 6-14 Αυγούστου
Παναιτωλικός : 17-28 Αυγούστου
ΑΟ Τρίκαλα : 17-26 Αυγούστου
Ολυμπιακός Βόλου : 17-25 Αυγούστου

Τέλος, ο ΠΑΣ Λαμία θα διαμείνει στο Montana εκεί όπου θα συναντήσει τον Αήττητο Σπάτων και την ΑΕ Μυκόνου ενώ στις 17/8 θα αφιχθεί στο ξενοδοχείο και η αποστολή του Παναιτωλικού του Μάκη Χάβου.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος / Δημήτρης Κολλημένος (evrytaniasport.gr)

Διαβάστε επίσης

Back to top button