ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το Montana Hotel… θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Για ακόμη μία χρονιά...

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Λαμία.

Η ΠΑΕ με χθεσινή της ενημέρωση, υπογράμμισε πως την Παρασκευή στις 8/8 αναμένεται η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας, ενώ την Δευτέρα 10/8 ο σύλλογος θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου εκεί θα «χτιστεί» η νέα ομάδα της Λαμίας!

Στο Καρπενήσι τώρα και για ακόμη μία χρονιά η ομάδα της Φθιώτιδας θα φιλοξενηθεί στο Montana Hotel, το οποίο και γνωρίζει αρκετά καλά η Λαμία!

Στο ίδιο ξενοδεχείο πραγματοποίησε και την περσινή της προετοιμασία ενώ και στο παρελθόν έχει βρεθεί στο εν λόγω κατάλυμα. Η ομάδα του Πετράκη θα παραμείνει στην πρωτεύουσα του Καρπενησίου από τις 10 έως τις 20 Αυγούστου!

Τώρα για όσους δεν γνωρίζουν το Montana Hotel, πρόκειτα για ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Καρπενησίου, που έχει φιλοξενήσει αρκετές ομάδες ποδοσφαίρου και όχι μόνο κατά το παρελθόν!

Εντός του resort υπάρχει, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο (περιλαμβάνει κλειστό γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ προδιαγραφών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και δύο πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια). To γήπεδο διατίθεται σε αθλητικά σωματεία & συλλόγους μόνο.

Πάρτε μία γεύση:

Διαβάστε επίσης

Back to top button