Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Διαιτητής: Θα έβαζα τον Ράγιος φυλακή και θα πέταγα το κλειδί στη θάλασσα (vid)

Αποκαλύψεις από τον ρέφερι της αναμέτρησης, όπου ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είχε κάνει «δολοφονικό» τάκλιν σε αντίπαλό του

Ποσό περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ επιδικάστηκε στον Νταχάν, με τα αρμόδια όργανα να δικαιώνουν τον πρώην παίκτη της Μπνέι Γεχούντα στην μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του Ρούμπεν Ράγιος.

Πριν από έξι χρόνια, στη διάρκεια του ματς, ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Μπνέι Γεχούντα, ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είχε κάνει ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Νταχάν. Ο τραυματισμός αυτός ανάγκασε τον Νταχάν να κάνει πολλά χειρουργεία και, τελικά, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μια εξαετία μετά, ο διαιτητής εκείνου του αγώνα παραχώρησε συνέντευξη και στράφηκε κατά του Ράγιος. Μεταξύ άλλων, ο Σάιτ Σίτριτ τόνισε: “Μόλις έγινε το φάουλ είχα ήδη την κόκκινη στο χέρι. Αν μπορούσα θα τον έβαζα φυλακή και θα έριχνα το κλειδί στη θάλασσα”.

Επίσης, αποκάλυψε πως η κόντρα των δυο ποδοσφαιριστών είχε ξεκινήσει πριν από τον αγώνα: “Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι το κτύπημα έγινε σκόπιμα. Διέκρινε ότι ήταν σαν ένα ‘κλείσιμο λογαριασμού’ μεταξύ τους. Υπήρχαν πολλά πειράγματα μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σταμάτησα την αναμέτρηση 1-2 φορές και τους είπα ‘παιδιά παίζουμε ποδόσφαιρο’, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Ο Ράγιος ήταν σπουδαίος παίκτης, αλλά εκείνη τη μέρα περιφερόταν στο γήπεδο και περίμενε την κατάλληλη στιγμή γιατί τα βρήκε σκούρα με τον Νταχάν. Έχασε την μπάλα και έτρεξε απόσταση 5-7 μέτρων πριν πεταχτεί σαν νίντζα με υψωμένο το πόδι”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button