Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Τρεις ποδοσφαιριστές στην πόρτα της εξόδου

Ώρες φαίνεται πως μετρούν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με πολλές προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι.

Ώρες φαίνεται πως μετρούν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με πολλές προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, Ρόναλντ Ματαρίτα και Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ Κάρλσον είχε το πιο “βαρύ” βιογραφικό από όσους έφτασαν στη Θεσσαλονίκη την περασμένη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Έκανε 17 εμφανίσεις, κυρίως ως αλλαγή, έχοντας μηδενική συνεισφορά σε γκολ και ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.

Τα… ίδια ισχύουν και για τον 30χρονο διεθνή Κοσταρικανό αριστερό μπακ, Ρόναλντ Ματαρίτα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Πήρε συμμετοχές στα τέσσερα ματς των προκριματικών του Europa Conference League, ωστόσο έκτοτε έχασε κάθε επαφή με την ενδεκάδα, αρχικά λόγω τιμωρίας που “κουβαλούσε” από τη Ντνίπρο-1 κι εν συνεχεία λόγω τραυματισμού. Η μοναδική του εμφάνιση στη Super League έγινε στο βαρύ 4-1 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Τέλος, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, αποτελούσε επιλογή του πρώην τεχνικού διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο 29χρονος Κροάτης κεντρικός μέσος έπαιξε ως αλλαγή στα τέσσερα παιχνίδια κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου και Αραράτ, είχε και δυο ολιγόλεπτες συμμετοχές στο ξεκίνημα της Super League κι από εκεί και πέρα… εξαφανίστηκε.

Όλοι τους έχουν ενημερωθεί από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ πως θα χρειαστεί να βρουν άλλο σύλλογο ώστε να συνεχίσουν την επαγγελματική τους καριέρα.

πηγή: ErtSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button