Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: «Δυνατός και εκρηκτικός ο Ιωαννίδης»

Το προφίλ του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, σκιαγράφησε ο Βαγγέλης Μάντζιος που συνεργαστεί μαζί του.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος επιθετικός θα ντυθεί στα «πράσινα», ύστερα από το τσεκάρισμα που έγινε από τους κ.κ. Ρόκα και Πογιάτος, και σύντομα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Το προφίλ του Έλληνα φορ σκιαγράφησε στη Live Sport ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο παρελθόν και έχει συνεργαστεί με τον νεαρό παίκτη.

«Ο Φώτης είναι ένα πάρα πολύ δυνατό παιδί. Έχει απίστευτη φυσική δύναμη και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει πολύ στην καριέρα του ως φορ. Είναι, επίσης, εκρηκτικός, πολύ ταχύς στον κενό χώρο, επίσης πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στη θέση του. Χρειάζεται δουλειά στον τομέα της τεχνικής και ασφαλώς αντίληψη των διαφορετικών μεγεθών μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται πολλή δουλειά για να αναδειχθεί και να σταθεί στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, όπως επίσης τεράστια είναι η διαφορά μεταξύ της Super League και της δεύτερης κατηγορίας. Του δίνεται μία καταπληκτική ευκαιρία, ελπίζω να την αξιοποιήσει γιατί ακόμα είναι πολύ μικρός και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button