Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

O Roy Jones jr ασφάλισε… τα αυτιά του πριν την μάχη με Mike Tyson!

Ο μάνατζερ του Roy Jones jr, ο Zsoltt Barna, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να ασφαλίσει τα αυτιά του αθλητή του ενόψει της αναμέτρησης με τον Mike Tyson στις 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως είπε η ασφάλεια προβλέπει και άλλα πράγματα που μπορεί να γίνουν μέσα στο ματς και τα οποία θα ξεφύγουν από τα επιτρεπτά όρια.

Το ματς είναι οχτάγυρο και εκθεσειακού επιπέδου, κάτι σαν ένα δυνατό σπάρινγκ, αλλά με τον Mike Tyson μέσα στα σχοινιά στα 54 του, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.

Το ιστορικό του άλλωστε είναι βαρύ, καθώς όλοι θυμόμαστε το δάγκωμα στο αυτί του Evander Holyfield το 1997 που του επέφερε αποκλεισμό και πρόστιμο 3 εκατομμυρίων δολλαρίων.

mike tyson 002

evander holyfield 3

Ο Tyson έχει δηλώσει άλλωστε πως δεν θα κρατιόταν να μην πάει για το νοκ άουτ απέναντι στον Roy Jones jr αν του δινόταν η ευκαιρία, αλλά το θέμα είναι πως σε ένα εκθεσειακό ματς αυτό δεν είναι το ζητούμενο.

Σε κάθε περίπτωση ο θρύλος Roy Jones jr που έχει καταφέρει να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής σε 5 διαφορετικές κατηγορίες κιλών –αν και την τελευταία δεκαετία είχε χάσει αυτή την λάμψη του-, λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο.

πηγή: ufight.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button