Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στο στόχαστρο της Λεχ Πόζναν ο Ζίβκοβιτς»

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς τα πολωνικά ΜΜΕ, αφού μιλούν για ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν για τον δανεισμό του Σέρβου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν οι Πολωνοί, οι ιθύνοντες της Λεχ Πόζναν έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας τερματοφύλακα, με το όνομα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς να βρίσκεται μέσα στην λίστα τους.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Πιότρ Κοζμίνσκι, μάλιστα, αναφέρει ότι η Λεχ Πόζναν εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του έμπειρου τερματοφύλακα.

«Έχουμε λάβει την πληροφόρηση ότι η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του έμπειρου Σέρβου τερματοφύλακα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Είναι 31 χρονών και παρότι αποκτήθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας από τον ΠΑΟΚ κατάφερε να καταγράψει 20 συμμετοχές την περσινή σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει το ρόστερ του και ο Ζίβκοβιτς που μετακόμισε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 από την Ξάνθη, διεκδικεί την θέση του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πιότρ Κοζμίνσκι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button