FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι απλό… Αυτό ζητάει ο Τεννές!

Δείτε τι ζητάει από την διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία ο Μπάμπης Τεννές από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από το καλοκαίρι ακόμη είδαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές να έρχονται στον ΠΑΣ Λαμία για να δοκιμαστούν και μετά αν πείσουν να υπογράψουν.

Θυμηθείτε τον Τσάρλες που είχε έρθει το καλοκαίρι στο Καρπενήσι στην προετοιμασία του ΠΑΣ, αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να πείσει τον Τεννέ.

Να θυμίσουμε πως έτσι υπέγραψε και συμβόλαιο ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Λαμίας φέτος, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας και έπειτα υπέγραψε.

Έχουμε όμως και τωρινές περιπτώσεις όπως αυτές του Χοσέ Φερνάντο Μάρκες, του Ισπανού πρώην μέσου της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και του Λεονάρντο Μπάιμα, του 22χρονου αριστερού εξτρέμ.

Ο Χοσέ Φερνάντο Μάρκες με τη φανέλα της Πάρμα
Ο Λεονάρντο Μπάιμα

Και οι δύο δοκιμάστηκαν αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν τον Τεννέ. Είναι παράξενος ο Μπάμπης; Μπορεί και να είναι μπορεί και όχι όμως. Και ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας είχε ξεκαθαρίσει για το πως θα ενεργήσει η Λαμία στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτό που ζητάει λοιπόν ο Τεννές είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να είναι έτοιμος αγωνιστικά και σωματικά να βοηθήσει την ομάδα, άμεσα και όχι σε έξι μήνες που θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός του ΠΑΣ είχε τονίσει πως παίκτες από την Λατινική Αμερική δεν θα αποκτηθούν, καθώς θα θέλουν περίπου πέντε μήνες να προσαρμοστούν, μόνο που τότε θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Να πούμε εδώ ότι στις περιπτώσεις που δεν υπήρχε δοκιμή πριν την υπογραφή συμβολαίου είχαμε το φιάσκο του Μακόλεϊ Κρισάντους και Αλεξάντερ Ντακόλ. Ίσως, αυτά θέλει να αποφύγει ο Τεννές και «καθυστερεί» τις μεταγραφές του ΠΑΣ.

Οι περιπτώσεις τώρα, των Γρηγόρη Μάκου, Καρλίτος αλλά και τον Μάρκες και Μπάιμα είναι περιπτώσεις όπου οι ποδοσφαιριστές είχαν αρκετό καιρό να αγωνιστούν σε ομάδες και το φυσιολογικό ήταν να μην κάνουν εκ των πραγμάτων για τον Μπάμπη Τεννέ.

Όμως, οι περιπτώσεις του Άνταμ Τζανετόπουλου, Μερσουντίν Αχμέτοβιτς, αλλά και του «λαρισαίου» Λεοζίνιο δείχνουν να είναι μακράν οι καλύτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να αποκτηθούν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καλύπτοντας την άμυνα, τα άκρα του κέντρου αλλά και την επίθεση.

Τέλος, υπάρχουν όπως φαίνεται και εναλλακτικές για τις παραπάνω περιπτώσεις, όπου θέλει το Νίκο Κουσκουνά να παρακολουθείτε από τον Τεννέ αλλά και ο Τζάκσον Μεντί, πρώην του Λεβαδειακού να είναι στη λίστα.

Και οι δύο έρχονται από γεμάτες χρονιές και είναι στην φυσική κατάσταση που θα ήθελε ο 63χρονος προπονητής.

ΥΓ. Ας μην ξεχνάμη ότι είναι ακόμη 4 Ιανουαρίου και πως οι μεταγραφές σε ομάδες όπως ο ΠΑΣ Λαμία, θα πρέπει να γίνονται με πολύ προσοχή, για την αποφυγή τυχόν άλλων φιάσκων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button