Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ανοιχτό ακόμα και για τρεις μεταγραφές εξτρέμ

Καθόλου απίθανο δεν είναι το μεταγραφικό σενάριο για τρία νέα πρόσωπα στις θέσεις των εξτρέμ στον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Καθόλου απίθανο δεν είναι το μεταγραφικό σενάριο για τρία νέα πρόσωπα στις θέσεις των εξτρέμ στον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός τη χρονιά που μας πέρασε πήγε σε επιλογές για τη θέση του εξτρέμ που δεν του… πήγαν. Δεν του… βγήκαν. Περιπτώσεις όπως των Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Ο εξτρέμ που πήγε πολύ καλά από τις προσθήκες ήταν ο Κανός, που αυτή τη στιγμή όμως παραμένει αβέβαιο εάν μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου (καθώς ήταν δανεικός και τελείωσε ο δανεισμός του αφότου αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη). Ακόμα και να μείνει στο ρόστερ και ο Βρουσάι μαζί με τον Μασούρα ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που είναι πιθανό να αποχωρήσει – και – ο Μπουτούτσι ενδεχομένως να χρειαστεί τρεις νέους ακραίους επιθετικούς.

Ναι τρεις στο σύνολο, παρότι μπορεί να θεωρείται ή να είναι ένα κάπως μεγάλο νούμερο. Και βέβαια θα χρειαστεί wingers για βασικούς και όχι ως συμπληρωματικές λύσεις. Φυσικά η Ισπανία δεν θα είναι η μόνη αγορά που θα κοιτάξει για νέα πρόσωπα για τα… φτερά της επίθεσης των Ερυθρόλευκων και οι δύο που να αποκτηθούν να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και μάλιστα για τα καλά.

Είναι δε ξεκάθαρο πως στον αριθμό των εξτρέμ δεν συνυπολογίζουμε ούτε τον Βαλμπουενά (ακόμα και στην πιθανότητα να μην σταματήσει το ποδόσφαιρο) αλλά ούτε παίκτες σαν τους Μπιέλ και Φορτούνη. Μην ξεχνάμε πως ακόμα και ο Βρουσάι υπήρξαν περιπτώσεις που επιστρατεύθηκε – ξανά – ως ακραίος μπακ και όχι ως εξτρέμ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button