Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ενα βήμα πριν την Άρσεναλ ο Sokratis: «Δεν ξέρω έαν θα μείνω στην Ντόρτμουντ…»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι σύμφωνα με ΜΜΕ σε Γερμανία, Αγγλία αλλά και Ιταλία, ένα βήμα πριν την Αρσεναλ.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Sky Sport Italia, ο Ελληνας αμυντικός θα είναι η πρώτη μεταγραφή στην μετά-Βενγκέρ εποχή στην αγγλική ομάδα «με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο σημείο».

Ο ίδιος πάντως σε  δηλώσεις του σε γερμανικά ΜΜΕ δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει: «Είμαι ευτυχής στην Ντόρτμουντ. Δεν ήταν καλή η σεζόν και θα υπάρξουν πολλές αλλαγές για τη νέα περίοδο. Δεν ξέρω εάν θα είμαι στην Ντόρτμουντ και την επόμενη σεζόν. Μέχρι τώρα δεν το ξέρω. Ίσως να το αποφασίσω στην διακοπές».

Οι Γερμανοί σημειώνουν  ότι δεν μπόρεσε να υπάρξει συμφωνία για την παράταση του συμβολαίου, που ολοκληρώνεται το 2019 και γι αυτό η Ντόρτμουντ επιλέγει να τον πουλήσει με 20 εκατ ευρώ. «Οι συνομιλίες δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής καμία προοπτική για παράταση του συμβολαίου», επιβεβαίωσε πρόσφατα ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ.

Στο Λονδίνο, ο 29χρονος  αμυντικός θα συναντήσει μερικούς παλιούς γνωστούς, όπως τους Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μχιταριάν. Επίσης  θα βρει και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, αν τον κρατήσει η Αρσεναλ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button