FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν τον έχει κερδίσει ποτέ… (pics+vids)

Για ακόμη μία φορά ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει στη Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με μοναδικό στόχο την καλή εμφάνιση και προφανώς τη νίκη αλλά και η ισοπαλία δεν θα αφήσει στεναχωρημένη την «κυανόλευκη» ομάδα.

Το LamiaSports τώρα, θέλοντας να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης θα σας παρουσιάσει την προϊστορία των δύο συλλόγων στη SuperLeague.

Δεν τον έχει κερδίσει ποτέ στη SuperLeague!

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία από τις ομάδας όπου δεν έχει καταφέρει να χαμογελάσει σε αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, όσο αφορά πάντα τη SuperLeague.

Η ομάδα της Πελοποννήσου έχει παίξει τρεις φορές απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας και έχει γνωρίσει δύο ήττες (τις περσινές) και μία ισοπαλία στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι είχε γίνει σε εκείνους τους αγώνες:

SuperLeague 2017-2018

Αστέρας ΤρίποληςΠΑΣ Λαμία 1-3

Για την 3η αγωνιστική της SuperLeague 2017-2018 ο ΠΑΣ Λαμία παίζει για πρώτη φορά στο πλαίσιο της πρώτης κατηγορίας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το παιχνίδι έμελλε να μείνει αξέχαστο σε παίκτες και κόσμο μιας και η ομάδα της Φθιώτιδας πέρασε σαν αέρας με 1-3 από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6΄ο Σουλεϊμάν Όμο ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Νίκος Καλτσάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια καθώς είχε δοκάρι.

Και αφού ο Αστέρας δεν έκανε το 1-1, ήρθε ο Πίτι στο 25΄να κάνει το 0-2 και να γεμίσει χαμόγελα όλη την Λαμία.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον, στο 80΄ όπου με ένα απίστευτο γκολ-φάουλ έκανε το 0-3, πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της Λαμίας στην κατηγορία μέχρι και σήμερα και έδωσε τρεις σημαντικούς βαθμούς στον ΠΑΣ.

Ο Αστέρας Τρίπολης αυτό που κατάφερε μόνο ήταν να μειώσει το σκορ σε 1-3 με γκολ-κεφαλιά του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.

 

ΠΑΣ ΛαμίαΑστέρας Τρίπολης 1-0

Στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων στην SuperLeague και πάλι αυτός που χαμογέλασε ήταν ο ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ (τότε) αν και δεν είχε αποδόσει και τόσο καλά, στάθηκε τυχερή και πήρε τη νίκη με ένα γκολ του εκπληκτικού εκείνο το απόγευμα, Αλέξανδρου Καραγιάννη με 1-0 σκορ.

Βέβαια, είχε προηγηθεί το δοκάρι του Γιώργου Κυριακόπουλου στο 28΄ ενώ και η Λαμία είχε δοκάρι με τον Εβγκέν Μπούντνικ στο 65΄.

Στο 78΄του παιχνιδιού ο Καραγιάννης με πλασέ κερδίζει τον Αθανασιάδη και δίνει μία τεράστια νίκη στην ομάδα της Φθιώτιδας.

 

SuperLeague 2018-2019

ΠΑΣ ΛαμίαΑστέρας Τρίπολης 0-0

Για το φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague, η ομάδα της Φθιώτιδας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής υποδέχθηκε τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και το τελικό σκορ ήταν το 0-0, αφήνοντας και πάλι την ομάδα της Τρίπολης χωρίς νίκη.

Το παιχνίδι δεν είχε και πολλές φάσεις να μας προσφέρει. Καλύτερη ήταν το δοκάρι του Ελίνι Δημούτσου, που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στη Λαμία, όμως τελικά δεν έγινε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι του πρώτου γύρου, σημαδεύτηκε από δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι είδε μέσα τρία λεπτά δύο κίτρινες κάρτες και στο 30΄άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πασαλίδης πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button