Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εξελίξεις στον ΟΦΗ: Έκτακτο Δ.Σ. στην ΠΑΕ – αποχωρεί από το Ηράκλειο ο Μπούσης

Έκτακτο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι 8/8 στον ΟΦΗ με αφορμή την αλλαγή εμβλήματος και όπως έγινε γνωστό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, ακύρωσε όλα τα ραντεβού του και αποχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας.

Από το Ηράκλειο αποχωρεί ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, μετά το έκτακτο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω για την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ όμως είναι δεδομένο πως σχετίζεται με τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο 24ωρο για την αλλαγή του σήματος – όχι από την πλευρά των φιλάθλων αλλά προσώπων που τοποθετήθηκαν δημόσια και στο παρελθόν είχαν σχέση με τον σύλλογο.

Ωστόσο αυτό που έχει την σημασία του είναι πως αυτήν την στιγμή δείχνουν να είναι όλα ανοικτά για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ καθώς δεν διαψεύδεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται να ακολουθήσουν μέρες με μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετή αγωνία.

Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν έξω φρενών με τις τοποθετήσεις και μάλιστα τονιζόταν ότι πρόκειται για “ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ” με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αφορά δημόσιες τοποθετήσεις ατόμων που είχαν θέση στον σύλλογο.

Μάλιστα, λέγεται πως κατά την διάρκεια της χθεσινής Γ.Σ., στην οποία έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έδωσε το παρόν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος που απαίτησε από τη νυν διοίκηση να του επιστραφούν χρήματα που θεωρεί ότι του οφείλονται.

Πηγή: SDNA

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

Close
Back to top button
Close