ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φώσκολος: «Ελπίζουμε να ξανασκεφτεί την απόφασή του ο μεγαλομέτοχος!»(vid)

Την απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποχωρήσει οριστικά από τον ΠΑΣ Λαμία αλλά και τις συνέπειες που θα έχει μία τέτοια εξέλιξη, σχολίασε στο «Τρίο Μπελκάντο», ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτης Φώσκολος.

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία χθες να ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, με την πρώτη επίσημη προπόνηση, παρόλο αυτά το θέμα που «καίει» τον τελευταίο καιρό στη Φθιώτιδα είναι άλλο!

Υπό άλλες συνθήκες αυτές τις ημέρες θα μιλάγαμε για την προετοιμασία της ομάδας, τις μεταγραφές και γενικά αγωνιστικά θέματα, όμως η απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποχωρήσει από τη Λαμία έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα!

Για τον λόγο αυτό, το «Τρίο Μπελκάντο» συνομίλησε με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτη Φώσκολο.

Αυτό που ζητήσαμε να μας πει είναι η προσωπική του γνώμη για την απόφαση του Παπαϊωάννου αλλά και την άποψή του ως αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, για το πωλητήριο στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό στο μέλλον!

Ακούστε τη συνέντευξη του Φώσκολου από το 16:00 έως το 34:45:

Διαβάστε επίσης

Back to top button