Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Υπάρχει σφυγμός στη Νάπολι;

Αν και κατάφερε να προηγηθεί, η Νάπολι έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πως δεν βρίσκεται σε σε καλή κατάσταση.

Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι με 3-1 και της ξέφυγε με έξι βαθμούς.

SERIE A’-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ: 3-1

Γήπεδο: Allianz Stadium

Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι με τη Νάπολι (3-1) και ξέφυγε στη βαθμολογία από την 7η κιόλας αγωνιστική.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Ζιελίνσκι εκτός περιοχής, σταμάτησε στο δοκάρι του Σέζνι, ενώ στο 10’ ο Άλαν πέρασε κάθετα τη μπάλα για τον Καγιεχόν, εκείνος σέρβιρε στον Μέρτενς και ο Βέλγος άνοιξε το σκορ στην ανυπεράσπιστη εστία. Στο 14’ ο Οσπίνα μπλόκαρε το σουτ του Ρονάλντο ενώ στο 26’ ο Πορτογάλος σέντραρε από αριστερά και ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1. Τρία λεπτά μετά οι Πιάνιτς και Κιελίνι από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ενώ στο 30΄ο Τσαν από κοντά αστόχησε από κοντά.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49’ ο Ρονάλντο έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Οσπίνα βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι αλλά ο Μάντζουκιτς έκανε το 2-1 στην κενή εστία.

Στο 57’ ο Σέζνι είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς και στο επόμενο λεπτό η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρουί για δυνατό μαρκάρισμα στον Ντιμπάλα.

Στο 72’ ο Καγιεχόν βρέθηκε φάτσα με τον Σέζνι και πλάσαρε αλλά ο Πολωνός έσωσε με τα πόδια, αλλά στο 76’ ο μετά από κόρνερ ο Ρονάλντο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπονούτσι με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 3-1. Στο 78ο λεπτό ο Οσπίνα πρόλαβε σωτήρια τον Ρονάλντο και στο 83’ ο Πορτογάλος σταρ έφυγε μόνος αλλά σούταρε άστοχα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Κιελίνι, Κανσέλο, Ματουϊντί, Πιάνιτς, Τσαν (62’ Μπεντανκούρ), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (84’ Κουαδράδο), Ντιμπάλα (64’ Μπερναρντέσκι)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Αλμπιόλ, Ρουί, Χισάι, Χάμσικ (70’ Ρουίθ), Χισάι, Άλαν, Καγιεχόν, Ζιελίνσκι (61’ Μαλκουί), Ινσίνιε, Μέρτενς (61’ Μίλικ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button