ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Αραβίδης ήθελε να μείνει… η Λαμία δεν μπορούσε να τον κρατήσει!(vid)

Δείτε τι ειπώθηκε στη χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Λαμία, το Τρίο Μπελκάντο, για την υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη και του ΠΑΣ Λαμία.

Αρκετές ειδήσεις και αποκαλύψεις είχε η χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Λαμία… το «Τρίο Μπελκάντο»!

Σχολιάσαμε αρκετά θέματα, όμως αυτό που απασχόλησε περισσότερο ήταν το πωλητήριο του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον ΠΑΣ Λαμία αλλά και η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Πρώτη προπόνηση η οποία είχε σημαντικές απουσίες, καθώς είδαμε να απουσιάζουν παίκτες όπως ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο Ελίνι Δημούτσος και ο Χρήστος Αραβίδης!

Με τον τελευταίο μάλιστα, ασχοληθήκαμε λίγο παραπάνω χθες! Ο «Άραβας» δεν έδωσε το παρών στην πρώτη επίσημη της Λαμίας και όπως ήδη θα γνωρίζετε δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ!

Το στόρι της υπόθεσης αυτής, σας το αποκάλυψε χθες το «Τρίο Μπελκάντο»!

Ο Αραβίδης λοιπόν, έδωσε κανονικά το παρών στα εργομετρικά του ΠΑΣ Λαμία, θέλοντας να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της πόλης, το οποίο και είχε λήξει!

Να υπογραμμίσουμε κάπου εδώ πως ο 32χρονος, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αν και έκατσε μόλις λίγους μήνες στη Λαμία, χαίρει εκτίμησης και αγάπης απ΄όλο τον κόσμο της ομάδας αλλά και από την διοίκηση!

Παρόλο αυτά η εκτίμηση και η αγάπη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν φτάνει…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο «Άραβας» ζήτησε από τον Παπαϊωάννου ένα συμβόλαιο της τάξης των 100χιλ€, για να ανανεώσουν την συνεργασία τους! Συμβόλαιο το οποίο βρήκε όπως όλα δείχνουν στην Παναχαϊκή και μάλιστα για 4 χρόνια!

Η απάντηση ήταν αρνητική από τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας και τον λόγο όλοι τον αντιλαμβάνεστε! Η υπόθεση αυτή συνδέεται άμεσα με την απόφαση του Παπαϊωάννου να αποχωρήσει από την ομάδα της Φθιώτιδας!

Έτσι λοιπόν το στόρι τελειώνει με τον Αραβίδη να καταλήγει όπως όλα δείχνουν στην Παναχαϊκή, διότι η φετινή Λαμία δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο που ζητούσε ο παίκτης για να παραμείνει στην ομάδα!

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο» από το 39:00 έως το 41:40:

Διαβάστε επίσης

Back to top button