ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφές και ο ΠΑΣ Λαμία: Δείτε τι ειπώθηκε στο χθεσινό “Τρίο Μπελκάντο”

Πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι;

Η σεζόν και επίσημα ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Λαμία και πρόκειται να είναι μία χρονιά εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις άλλες…

Από τη στιγμή που ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει αποφασίσει να φύγει και να ρίξει το μπάτζετ στο μισό… και ίσως πιο κάτω, τότε οι μεταγραφές θα κινηθούν αναλόγως!

Μέχρι στιγμής, η Λαμία έχει πάρει δύο ποδοσφαιριστές, τον αριστερό μπακ Γιώργο Σαραμαντά και τον δεξιό μπακ, Κώστα Προβυδάκη! Καλύπτει έτσι, τα κενά του Βάντερσον Σκαρντοβέλι από τη μία και του Μανώλη Σάλιακα από την άλλη.

Θα έλεγε κανείς, ρίχνοντας μία ματιά στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, πως θα πρέπει ο ΠΑΣ Λαμία να κινηθεί  για τουλάχιστον 5 ακόμη μεταγραφές και μάλιστα ενδεκαδάτες! #NOT!

Το υπογραμμίζουμε ξανά! Η φετινή χρονιά δεν θα μοιάζει με τις προηγούμενες της Λαμίας και στον τομέα των μεταγραφών!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο» μεταγραφές αναμένονται να γίνουν στην ομάδα… πολύ λιγότερες όμως απ΄όσες θα πίστευε κανείς πως χρειάζεται ο σύλλογος!

Θα σας αναφέρουμε πως η Λαμία με τα τωρινά δεδομένα, θα προχωρήσει σε μία προσθήκη…. «βαριά» δύο!

Αναφέρουμε ξανά, ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τον Παπαϊωάννου να έχει βάλει πωλητήριο στις μετοχές του στην ΠΑΕ, η Λαμία θα προχωρήσει σε ΜΙΑ, βαριά ΔΥΟ μεταγραφές! Εννοείται, πως αν τα πράγματα αλλάξουν, για παράδειγμα βρει η ομάδα ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, ίσως προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες!

Οι θέσεις που “καίνε” τώρα είναι σίγουρα ενός δεκαριού, ενός παίκτη που θα δημιουργεί παιχνίδι και θα αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή!

Επίσης, θα πρέπει να αποκτηθεί και ένας μέσος, ένα οχτάρι που θα αντικαταστήσει επί της ουσίας τον Ελίνι Δημούτσο.

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close