ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ενδιαφέρον από Ελβετία, ο μεσάζοντας Ελλάδα… και ο ΠΑΣ Λαμία!(vid)

Η αποκάλυψη του «Τρίο Μπελκάντο» για το ενδιάφερον ενός fund για τον ΠΑΣ Λαμία!

Εδώ και λίγες ημέρες, έχει πέσει πραγματικά σαν «βόμβα» η δήλωση-πωλητήριο του Πανουργιά Παπαϊωάννου στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Βέβαια, αρκετοί είναι αυτοί, οι οποίοι μετά τις προηγούμενες δηλώσεις φυγής του μεγαλομετόχου από την ΠΑΕ, δεν παίρνουν στα σοβαρά την τωρινή απόφαση!

Και δυστυχώς ίσως έχουμε το γνωστό αποτέλεσμα του παραμυθιού με τον λύκο, τον βοσκό και τα πρόβατα…

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει τις μετοχές του και να αποχωρήσει από τη Λαμία! Αυτό είναι δεδομένο, από τη στιγμή μάλιστα που έχουμε την ανακοίνωση και στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ!

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα άρθρο το οποίο αποκάλυπτε γενικά και αόριστα, το ενδιαφέρον ενός επιχειρηματία για την αγορά της ΠΑΕ!

Το «Τρίο Μπελκάντο» μέσα από το ρεπορτάζ του έκανε πιο συγκεκριμένο το ενδιαφέρον αυτό και σας αποκάλυψε την όλη ιστορία.

Όπως θα ακούσατε και στην χθεσινή εκπομπή μας στο Ράδιο Λαμία, πριν από έναν με δύο μήνες ένα fund επιχειρηματιών με έδρα στην Ελβετία, έδειξε ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Λαμίας. Μάλιστα, οι ίδιοι επιχειρηματίες θέλουν ή ήδη έχουν εμπλακεί και στην ομάδα της La Liga, την Χετάφε.

Ο σύνδεσμος-εκπρόσωπος των ενδιαφερόμενων είναι ένας πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος ασχολείται ενεργά στο ελληνικά ποδόσφαιρο και έφερε επί της ουσίας τις δύο πλευρές σε επαφή!

Καλώς ή κακώς, το όλο θέμα σταμάτησε σε πολύ αρχικό στάδιο. Και ο λόγος ήταν ένας! Οι επιχειρηματίες, το πρώτο πράγμα που ζήτησαν να δουν είναι τις γηπεδικές και προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία. Το γήπεδο δηλαδή και το προπονητικό της κέντρο.

Από την στιγμή που κατάλαβαν πως η ομάδα δεν έχει δικό της γήπεδο και προπονητικές εγκαταστάσεις, φέρεται να έκαναν πίσω και να απέσυραν το ενδιαφέρον τους!

Αυτή είναι η αλήθεια, για το ενδιαφέρον ξένων επιχειρηματιών για τον ΠΑΣ Λαμία, όπως αποκάλυψε το «Τρίο Μπελκάντο».

Ακούστε αναλυτικά τι ειπώθηκε στην χθεσινή εκπομπή από το 1:22:00 έως το 1:25:00:

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close