Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μιάλμπι – ΑΪΚ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

Αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με τη Μιάλμπι να υποδέχεται την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο «Στράντβαλεν».

Το ματς θα διεξαχθεί στις 18:30, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα bonus στοιχηματικων εταιρειων στην Ελλάδα.

ΜΙΑΛΜΠΙ: Αρκετά ικανοποιητική η εμφάνιση που έκανε εντός έδρας απέναντι στη δυνατή Σίριους. Αν και έχανε με 1-0 από το ημίχρονο κιόλας, στην επανάληψη έβγαλε χαρακτήρα, πίεσε για το γκολ και ισοφάρισε, αποσπώντας έτσι την ισοπαλία με 1-1. Μπορεί να μένει για 6ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα βγάζει καλό εαυτό, ερχόμενη από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με δύσκολους αντιπάλους. Καταλαμβάνει τη 10η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς, συγκομιδή αρκετά καλή για τα δεδομένα της.

Δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα απουσιών για το αποψινό παιχνίδι.

ΑΪΚ: Παραμένει σε κακή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να βγάλει καλό πρόσωπο απέναντι στην Έρεμπρο εντός έδρας και ηττήθηκε με 2-1, σε ένα ματς όπου της στοίχισε αρκετά το κακό πρώτο ημίχρονο. Έτσι έμεινε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και γενικότερα κάνει μια αρκετά απογοητευτική πορεία έως τώρα, αφού βρίσκεται στην 12η θέση με 13 βαθμούς. Πλέον έχει μείνει πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ απέχει μόλις 4 βαθμούς από την ουραγό Κάλμαρ.

Πέρα από τα μακροχρόνια προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, αμφίβολος κρίνεται ο βασικός Εμπενιζέρ (μέσος).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ΑΪΚ Στοκχόλμης οφείλει να υψώσει ανάστημα, καθώς τα περιθώρια στένεψαν σε επικίνδυνο βαθμό. Σκληροτράχηλο σύνολο η Μιάλμπι σε αναμέτρηση, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Μένουμε αμέτοχοι με την ενασχόληση σημείου στο κουπόνι οπαπ πάμε στοίχημα, με ποντάρισμα τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95 στην Bet365

Πηγή: Μιάλμπι – ΑΪΚ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά Sentragoal

Διαβάστε επίσης

Back to top button