Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Σοφογιάννης: «Στα μέτρα μας η Γέφυρα»

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει ο Έσπερος Λαμίας την Κυριακή όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γέφυρα.

Οι Λαμιώτες προέρχονται από νίκη απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας με 81-75 ενώ η Γέφυρα γνώρισε την ήττα στο γειτονικό ντέρμπι από τη Χαλκηδόνα με 71-62, μετρώντας μέχρι τώρα μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο κόουτς του Έσπερου Γιάννης Σοφογιάννης σε δηλώσεις του στο Stereabasket τόνισε για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής: ‘Όλα τα εκτός έδρας ματς στη Β’ Εθνική είναι πολύ δύσκολα. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι εκτός έδρας νίκες που θα μπορέσει να κάνει η κάθε ομάδα και θα τις δώσουν προβάδισμα ιδίως για εκείνες που έχουν στόχο τη σωτηρία. Βρισκόμαστε σε ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο όπως έχει δείξει σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, όπου όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Η Γέφυρα είναι μια ομάδα που βρίσκεται στα μέτρα μας και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα μέχρι τέλους, μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους και νεαρούς αθλητές, με καλή έδρα και θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να μπορέσεις να φύγεις νικητής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, η ψυχολογία μας είναι καλή και πάμε στη Θεσσαλονίκη να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί’.

πηγή: stereabasket

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button