FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν πέρασε τελικά… ούτε μία ημέρα!(pics)

Ο Πίτι επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία, όχι απλά για να «κολλήσει τα τελευταία ένσημα» της καριέρας του αλλά για να τον οδηγήσει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά στην παραμονή και ακόμη παραπάνω.

Άκρως συγκινητική ήταν η επιστροφή του Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι στο ΔΑΚ Λαμίας. Ο Ισπανός 38χρονος μεσοεπιθετικός, όχι μόνο πήρε θέση βασικού, αλλά ήταν ένας εκ των διακριθέντων της ομάδας της Λαμίας, έχοντας αρκετές καλές ευκαιρίες.

Ήταν σχεδόν σε όλες τις φάσεις του ΠΑΣ μέσα, ενώ αρκετές ξεκίνησαν από δικές του ενέργειες. Έδειξε πως μπορεί να συνεργαστεί άψογα με τον Μπαράλες, αλλά και με τον Μπερτόλιο, πράγμα το οποίο όχι απλά κάνει τον Μάκη Χάβο να «τρίβει τα χέρια του» αλλά χαροποιεί ολόκληρο τον σύλλογο.

Ο Πίτι από το πρώτο λεπτό έως και το 87΄που πέρασε ως αλλαγή έδωσε πραγματικά και την ψυχή του για να πάρει η ομάδα τη νίκη αυτή και να ανέβει και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Αρκετές φορές τον είδαμε να συμβουλεύει τους συμπαίκτες του, να τους «ντοπάρει» και να τους επαινεί για τις ενέργειές τους.

Ο «μάγος» της Λαμίας επέστρεψε και θα μείνει!

Η επιστροφή του Πίτι μέσα από φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button