ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ημερα… της «κυανόλευκης» αναχώρησης!

Σήμερα, σε λίγη ώρα ο ΠΑΣ Λαμία αναχωρεί για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και δύο ημέρες αργότερα, η ομάδα της Φθιώτιδας αναχωρεί για το Καρπενήσι.

Σε λίγη ώρα λοιπόν, ο σύλλογος της Λαμίας θα αποχωρήσει από το ΔΑΚ Λαμίας για να μεταβεί στο Καρπενήσι και το ξενοδοχείο «Montana», εκεί όπου θα «χτιστεί» η νέα ομάδα από τον Γιώργο Πετράκη.

Ο Έλληνας τεχνικός, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που ανανεώσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, με τους παίκτες που ήδη είχαν συμβόλαιο, τις δύο μεταγαφές του Σαραμαντά και του Προβυδάκη αλλά και τους νεαρούς παίκτες από την Κ19, θα δουλέψουν για να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπου και πάλι στόχος των «κυανόλευκων» θα είναι η γρήγορη παραμονή!

Μία σεζόν που όπως έχουμε αναφέρει ξανά σε προηγούμενα άρθρα μας, δεν θα μοιάζει με τις υπόλοιπες, καθώς πάντα παραμένει στο προσκήνιο η αποχώρηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου και το μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες χρονιές!

Να σημειώσουμε τέλος, πως στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Λαμία δεν αναμένεται να δώσει άλλο φιλικό αγώνα, πέραν του ματς με τον Παναιτωλικό στις 19 Αυγούστου, μία ημέρα πριν αποχωρήσει από την Ευρυτανία για να επιστρέψει στη βάση του.

Το LamiaSports θα βρίσκεται στην αναχώρηση της Λαμίας και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button