Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ούτε στην Μπράγκα… βρήκε την Ιθάκη του ο Σα Πίντο!

Την κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα πλήρωσε ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου και του ΟΦΗ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μπράγκα μετά την απομάκρυνση του Ρικάρντο Σα Πίντο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η Μπράγκα προχώρησε στην αποπομπή του Σα Πίντο και ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου του, με την πρόθεση να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους ως τις 27 Δεκεμβρίου!

Ο Σα Πίντο μετακόμισε στην Μπράγκα περασμένο τον Ιούλιο, μόλις τρεις μήνες μετά την απόλυσή του από τη Λέγκια Βαρσοβίας, καταφέρνοντας να οδηγήσει των πρώην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στους «32» του Europa League, μπροστά μάλιστα από τη Γουλβς στον 11ο όμιλο. Επόμενη αντίπαλος, τον Φλεβάρη, θα είναι η Ρέιντζερς.

Τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό της περασμένης Κυριακής, με την Μπράγκα να επικρατεί 4-1 της Πάκος Φερέιρα και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τον επόμενο μήνα.

Ο 47χρονος τεχνικός, που στο παρελθόν πέρασε και από την Ελλάδα και τους πάγκους των ΟΦΗ και Ατρόμητου, ουσιαστικά «πλήρωσε» την κακή πορεία της Μπράγκα στο πρωτάθλημα, όπου και βρίσκεται μόλις στην 8η θέση της κατάταξης μετά από 14 αγώνες με 18 βαθμούς, 21 ολόκληρους πίσω από την πρωτοπόρο Μπενφίκα και 17 από τη δεύτερη Πόρτο!

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button