Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Εξωγήινος» Μέσι στην Ανδαλουσία! (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι με μαγικό χατ τρικ και μία ασίστ, χάρισε τεράστιο διπλό (4-2) στην Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Σεβίλλης.

LA LIGA-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-4

Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Μπορεί η άμυνα της Μπαρτσελόνα να «μπάζει» από παντού αλλά τι να την κάνεις την άμυνα όταν έχεις τον Λιονέλ Μέσι; Ο Αργεντινός σταρ με μαγικό χατ τρικ και  μία ασίστ, οδήγησε την ομάδα του σε τεράστια νίκησε με 4-2 στην έδρα της Σεβίλλης και πλέον ο τίτλος μοιάζει σίγουρος. Έχασε έδαφος στη μάχη για το σεντόνι η Σεβίλλη.

Η Σεβίλλη μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 1ο λεπτό απείλησε με τον Πρόουμς σε ια φάση που δεν μέτρησε ουσιαστικά καθώς ο Ολλανδός ήταν σε θέση οφσάιντ,  ενώ στο 18’ ο Μπεν Γεντέρ άδειασε τον Ουμτιτί κι έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο έξω.

Και στο 22’ μετά από λάθος του Μέσι λίγο έξω από την περιοχή της Σεβίλλης, ο Πρόουμς έκανε πανέμορφη κούρα, άνοιξε δεξιά στον Νάβας κι εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0. Ωστόσο η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση και πανέμορφη. Στο 31’ το σουτ του Πικέ πέρασε λίγο έξω και στο 42’ ο Σαράμπια πρόλαβε να γυρίσει από δεξιά κα ο Μερκάδο με όμορφο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-1. Μάλιστα στο 45’ ο Πρόουμς σέντραρε από αριστερά με τον Κίερ νε πιάνει την κεφαλιά μόνος του και να αστοχεί για λίγο.

Στο 53’ ο Σουάρες έκανε από δεξιά το γύρισμα, με τον Ντεμπελέ να πιάνει αέρα μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 55’ ο Νάβας έβαλε την προβολή στο σουτ του Μέσι κι έτσι ο Βάτσλικ μπόρεσε να μπλοκάρει εύκολα. Η Μπαρτσελόνα φώναξε σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι σε πτώσεις των Ντεμπελέ και Σουάρες στο 56’ και στο 61’ και στο 67’ μετά από λάθος του Βάτσλικ, η πάλα έφτασε στο Μέσι που με φοβερό πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2. Στο 72’ ο Μέσι από δεξιά έφερε την μπάλα στο αριστερά κι έπιασε απίθανο σουτ που έξυσε το δοκάρι του Βάτσλικ, ο οποίος στο 78’ νίκησε τον Αργεντινό.

Όμως στο 85ο λεπτό το σουτ του Αλενιά κόντραρε, η μπάλα στρώθηκε στον Μέσι που με πανέμορφο τσίμπημα έγραψε το 2-3. Και στο 90+3’ ο Μέσιμε όμορφη πάσα βρήκε τον Σουάρες κι εκείνος έγραψε από κοντά το 2-4.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Μερκάδο (51’ Βάσκες), Κίερ, Νάβας, Βέμπερ (57’ Aμαντού), Σαράμπια, Μπανέγα, Γκόμεθ, Πρόουμς, Ρογκ (62’ Μέσα), Μπεν Γεντέρ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (46’ Σέρχι Ρομπέρτο), Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Βιδάλ (46’ Ντεμπελέ), Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο (79’ Αλενιά)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button