Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα επένδυση του ΠΑΟΚ: Έκλεισε τον 21χρονο Νίκα Νινούα (vids)

Επιλογή Αμπέλ Φερέιρα και Όλαφ Ρέμπε ο Γεωργιανός κεντρικός χαφ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNΑ, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τον 21χρονο αρχηγό της Ντιναμό Τιφλίδας, Νίκα Νινούα, δείχνοντας αποφασισμένος να επενδύσει σε νέους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε μεθοδικά και ντύνει στα «ασπρόμαυρα» τον αρχηγό της Ντιναμό Τιφλίδας, ηλικίας 21 ετών. Μπορεί οι ρωσικές ομάδες να ηχούσαν ως σειρήνες στα αυτιά του και η Μπεσίκτας να φάνταζε μια «ανάσα» από την απόκτησή του, με τους φίλους της ομάδας να τον… καλωσορίζουν ανεπίσημα, ωστόσο, ΠΑΟΚ και Νινούα έδωσαν τα χέρια τους, με τον Γεωργιανό να προβάρει τη φανέλα του Δικεφάλου.

O Nίκα Νινούα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ντιναμό Τιφλίδας και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2016, με τον νεαρό χαφ έκτοτε να καταγράφει συνολικά 94 συμμετοχές, με 14 γκολ και 15 ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως ως κεντρικός και αμυντικός χαφ.

Την περσινή σεζόν, ο Νινούα κατέγραψε σε 31 συμμετοχές οκτώ γκολ και 10 ασίστ, αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη της Ντιναμό στην πορεία που κατέγραψε ο σύλλογος της Τιφλίδας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γεωργίας, με τον Νινούα να είναι και διεθνής με την U21 της πατρίδας του.

Το συμβόλαιο του Νινούα με τη Ντιναμό Τιφλίδας έχει ισχύ μέχρι το Δεκέμβριο του 2020 αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, Όλαφ Ρέμπε και Αμπέλ Φερέιρα είχαν μαρκάρει την περίπτωσή του δεδομένου πως πρόκειται για επένδυση και από σήμερα μπορούν να τον λογίζουν ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ!

Πάρτε μια «γεύση» παρακάτω:

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button