Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως από την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως από την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η γνωριμία στο κλαμπ, ο δεύτερος ξένος που κατηγορείται και οι διαδικασίες Αυτοφώρου.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lawandorder.gr που ειδικεύεται σε θέματα αστυνομικής φύσεως.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής είναι σε δυσμένεια το τελευταίο 15νθήμερο από την ομάδα του και φαίνεται πως εκτός από την ΠΑΕ είναι αντιμέτωπος και με συνέπειες του νόμου αν αποδειχθεί ότι φέρει ευθύνη για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανηλίκου κοριτσιού.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα ακόλουθα:

“Το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής πέρασε το απόγευμα μια ανήλικη η οποία καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό ποδοσφαιριστή ομάδας της Α Εθνικής, και έναν μάνατζερ Ελλήνων τραγουδιστών.

Πολλές λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και είναι ακόμα υπό διερεύνηση, καθώς η κοπέλα περιγράφει τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν σε ψυχολόγο του Τμήματος Ανηλίκων, ενώ είναι και σε επαφή και με τον εισαγγελέα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πάντως η 17χρονη κατονόμασσε στη προφορική της εξέταση πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή ομάδας που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλοδαπό, και τον επίσης αλλοδαπό μάνατζερ.

Αρχικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και μετά από εκεί ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Όπως είπε αρχικά η ανήλικη διασκέδαζε με την φίλη της και τους δύο αλλοδαπούς σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Στη συνέχεια η παρέα πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, όπου οι δύο άνδρες όπως καταγγέλλει την κακοποίησαν σεξουαλικα.

Η 17χρονη όταν έπεστρεψε σπίτι της δεν είπε τίποτα στους γονείς της και έκανε την αποκάλυψη σήμερα το μεσημέρι στη μητέρα της και έτσι αποφάσισε να καταγγείλει τους δύο αλλοδαπούς.

Η φίλη της σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεν έχει καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρχει επίσπευση των διαδικασιών από αστυνομικές και δικαστικές αρχές, για να μην παρέλθει το αυτόφωρο”.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button