ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκπληκτική εκκίνηση… και το ΔΑΚ γίνεται ξανά κάστρο!

Ασταμάτητος εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς...

Ασταμάτητος εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς…

Ο ΠΑΣ Λαμία φέτος αποτελεί την έκπληξη του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς κάνει την καλύτερη πορεία στην ιστορία της.

Εκπληκτική εκκίνηση πραγματοποιεί φέτος η Λαμία στο πρωτάθλημα, γράφοντας ιστορία. Κάνοντας σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι, που συνιστούν υπερβάσεις, η ομάδα της Φθιώτιδας δείχνει να έχει αλλάξει επίπεδο, κάτι που αποτυπώνεται τόσο στο χορτάρι, όσο και στα αποτελέσματα.

Μετά από οκτώ αγωνιστικές στη Super League, η Λαμία έχει μαζέψει 12 βαθμούς. Κι αυτή η επίδοση αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία της, στην μεγάλη κατηγορία. Τα προηγούμενα χρόνια, δεν είχε ξεπεράσει τους 9 βαθμούς.

Η εικόνα της ομάδας έχει… ζεστάνει και τον κόσμο της πόλης, που γεμίζει το «Αθ. Διάκος» και του δίνει νέα δυναμική. Με παίκτες όπως οι Καρλίτος και Τζαγκόεφ, η διοίκηση έκανε το κάτι παραπάνω το καλοκαίρι για να ενισχύσει την ομάδα. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν, το γήπεδο γεμίζει και γίνεται… κάστρο.

Μέχρι τώρα, η Λαμία μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία στην έδρα της, ενώ πέρυσι είχε μείνει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες). Έτσι το κοντέρ γράφει 8 παιχνίδια χωρίς ήττα και στόχος είναι αυτό το σερί να διευρυνθεί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button