Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κάναντι: “Δεν μας απείλησε ο Ολυμπιακός”

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη με 1-0 εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι,τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν απείλησε σημαντικά την ομάδα του παρα μόνο μία φορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε  στη συνέντευξη τύπου:

Για το νικηφόρο αποτέλεσμα του Ατρομήτου: “Χαιρόμαστε πολύ για τη νίκη και τους 3 βαθμούς απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είχαμε πολύ δύσκολη δουλειά. Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και πήγαμε πολύ καλά και θέλω να συγχαρώ την ομάδα. Είχαμε ένα πολύ καλό πλάνο αμυντικά αλλά στο α’ μέρος δεν ήμασταν δραστήριοι επιθετικά. Όχι όσο θα θέλαμε. Στο 2ο μέρος παίξαμε πιο καλά επιθετικά και είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τους 3 πόντους“.

Για το μέλλον: “Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε και στην συνέχεια με Αστέρα πως βελτιωνόμαστε. Ότι μπορούμε να παίξουμε και πιο καλά“.

Για το εάν περίμενε έτσι τον Ολυμπιακό: “Περίμενα έναν δυνατό και σκληρό Ολυμπιακό. Εμείς είχαμε δύσκολη δουλειά για να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους και τους χώρους. Στο α’ μέρος το κάναμε αν και είχε υπεροχή ο Ολυμπιακός. Δεν απείλησε ουσιαστικά εκτός από την φάση με Τζούρτζεβιτς και στο 2ο μέρος ήμασταν πιο δραστήριοι επιθετικά“.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button