Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος έκανε κατάθεση ψυχής αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην χώρα μας, επιβεβαίωσε όμως ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

Η σπουδαία διοργάνωση του 2019 που φέτος πραγματοποιείται στην Ελλάδα, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της χώρας μας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 & 2017 έδωσε τη δική του μάχη και εντυπωσίασε με το χαρακτηριστικό πάθος που παλεύει.

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος έδειξε ότι βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα όμως δεν κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο των πρωταθλητών αφού στο τέταρτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Τούρκο πρωταθλητή, Ahmet Yenerer, παρόλο που έδειξε τεράστια διαφορά δυναμικότητας χρεώθηκε με δύο φάουλ από τη διαιτητή που όπως φαίνεται έγιναν αντιληπτά μόνο από την ίδια.

Ο Έλληνας Τιτάνας δηλώνει πως δεν πέφτει ψυχολογικά και πως από αύριο ξεκινάει την προετοιμασία του για τον επόμενο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο στη Ρουμανία.

Δείτε την προσπάθεια του Έλληνα πολυπρωταθλητή:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button