Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μείνανε στην ισοπαλία…

Η Ξάνθη πραγματοποίησε το έβδομο φιλικό στην φετινή της προετοιμασία και αυτήν την φορά αντιμετώπισε την ΑΕΛ εντός έδρας, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Αυτό ήταν το προτελευταίο φιλικό των Ακριτών, καθώς την Κυριακή (19/08) ακολουθεί το φιλικό με τον Ηρακλή, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό.

Απέναντι στην ΑΕΛ, οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1 στο «Xanthi FC Arena».

Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν με πέναλτι. Αρχικά ο Γέντρισεκ ευστόχησε στο 42ο λεπτό, όταν προηγήθηκε ανατροπή του Κίκε και στην συνέχεια ο Φατιόν τον μιμήθηκε στο 58ο λεπτό, όταν προηγουμένως είχε ανατραπεί ο Αμπνταλά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Απόστολος Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών) με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Εμπλιούκ Ιλιάζ (ΕΠΣ Ξάνθης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος (ΕΠΣ Δράμας).

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Συλλά, Μπαξεβανίδης (78′ Θυμιάνης), Μελιόπουλος (63′ Φλίσκας), Κασάδο, Ντε Λούκας (63′ Καντά), Καμαρά (46′ Κοβάσεβιτς), Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ (80′ Φασίδης), Κίκε (84′ Ορφανίδης), Κάστρο.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Σαχίτι, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Αμπνταλά. Έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Καρανίκας, Μπάλλας, Νούνιτς, Γκόσκοβιτς, Λεοζίνιο, Φριόβι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button