ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία και Football Manager 2020: Οι «κυανόλευκες» μεταγραφές…(pics)

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και τώρα θα «εξετάσουμε» τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία, μέσω του προσομοιωτή προπονητικής το Football Manager 2020.

Δύο μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία και όπως αν αφέρει το ρεπορτάζ του Τρίο Μπελκάντο… δεν αναμένεται πραγματοποιήσει πάνω από δύο ακόμη.

Εκτός αν αλλάξουν μερικά δεδομένα και μάλιστα να αλλάξουν δραματικά…

Μέχρι να αλλάξουν όμως, εμείς θα σας παρουσιάσουμε μέ τη βοήθεια του Football Manager 2020, τις δύο μεταγραφές του ΠΑΣ. Ικανότητες, θέσεις και φυσικά προσόντα του Γιώργου Σαραμαντά και του Κώστα Προβυδάκη.

Αλλά ας αφήσουμε τα εισαγωγικά και ας περάσουμε στο ψητό…

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΒΥΔΑΚΗΣ

Ο γεννημένος στο Ηράκλειο ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά, όμως όχι ως εξτρέμ, αλλά πιο πολύ ως μπακ-χαφ.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτό που ξεχωρίζει είναι το μαρκάρισμα όπου είναι στο 12, όπως και τον ίδιο βαθμό έχουν και οι πάσες του. Στο 11 είναι οι σέντες και το τάκλιν.

Στα ψυχικά προσόντα, έχουμε ένα 14 στην επιθετικότητα, ένα 13αρι στην γενναιότητα και δύο 12αρια στην αποφασιστικότητα και την εργατικότητα. Η ομαδικότητα του ποδοσφαιριστή, βαθμολογείται με 11!

Στα σωματικά προσόντα, ο Προβυδάκης έχει 13αρια στην ευκινησία, στην ισορροπία και στην φυσική αντοχή ενώ 12αρια έχει στην αντοχή, στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα.

Οι θέσεις που αγωνίζεται ο Προβυδάκης:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ 

Ο Γιώργος Σαραμαντάς από την άλλη, ως πιο παλιός στο FM έχει πιο ανεβασμένα στατιστικά.

Ο αριστερός μπακ της Λαμίας, έχει στα τεχνικά του χαρακτηριστικά 12αρια στην εκτέλεση πλαγίων άουτ, στο μαρκάρισμα και στα τάκλιν ενώ 11αρια έχει στις εκτελέσεις κόρνερ, στις εκτελέσεις φάουλ, στις σέντρες και στην τεχνική κατάρτιση… πράγμα σπάνιο για έναν μπακ.

Τώρα, όσο αφορά τα ψυχικά προσόντα βλέπουμε πως ξεχωρίζουν τα 14αρια στην επιθετικότητα, στην εργατικότητα και στην ομαδικότητα, ενώ έχει και 13αρια στην αντίληψη, στην αποφασιστικότητα και στην γενναιότητα. Τέλος, 12αρια έχει στην κρίση, στην συγκέντρωση και στην τοποθέτηση.

Μετά περνάμε στα σωματικά/φυσικά προσόντα όπου ο Έλληνας μπακ έχει 14αρια στην αντοχή, στην ευκινησία και στη φυσική αντοχή ενώ 13αρια έχει στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα.

Δείτε τις θέσεις που αγωνίζεται ο Σαραμαντάς:

Διαβάστε επίσης

Back to top button