Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η UEFA απονέμει τεράστια τιμή στον Ντιντιέ Ντρογκμπά

Η Ομοσπονδία αναγνωρίζει τόσο την προσφορά του Ιβοριανού στο άθλημα, όσο και τον αντίκτυπο που έχει σε ανθρωπιστικό επίπεδο...

Το λεγόμενο… προεδρικό βραβείο της UEFA θα παραλάβει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στην κλήρωση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το απόγευμα της Πέμπτης. Η Ομοσπονδία αναγνωρίζει τόσο την προσφορά του Ιβοριανού στο άθλημα, όσο και τον αντίκτυπο που έχει σε ανθρωπιστικό επίπεδο…

Ο θρύλος της Τσέλσι, ο άνθρωπος που πέτυχε 164 γκολ σε 381 εμφανίσεις με τη μπλε φανέλα σε δυο θητείες, που κατέκτησε Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Αγγλίας, που άφησε το στίγμα του στην Πρέμιερ Λιγκ ως ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που πέρασαν ποτέ από το αγγλικό ποδόσφαιρο, θα τιμηθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Το UEFA President’s Award για το 2020 είναι δικό του, με την Ομοσπονδία να του αναγνωρίζει τόσο την προσφορά στο άθλημα, όσο και αυτά που έχει κάνει σε ανθρωπιστικό επίπεδο με την τεράστια βοήθεια στην πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού αναφορικά με τη νοσηλεία και την εκπαίδευση, αλλά την φιλανθρωπική του δράση.

Ο Ντρογκμπά θα γίνει ακόμα ένας που παραλαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση μετά από τους Τότι (2017), Μπέκαμ (2018) και Καντονά (2019).

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button