Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Όχι άλλα εμπόδια στο σπίτι της Αναγέννησης»

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Αναγέννησης Καρδίτσας με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το γηπεδικό και έτσι την Τετάρτη (21/6) η Λέσχη Φίλων της εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή αναφέρει πως υπάρχει μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει η ΑΣΑ ιδιόκτητο γήπεδο, αλλά ο Δήμος δεν είναι στο πλευρό της. Ακόμη, καλούν τον κόσμο να παραβρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (26/6) και υπενθυμίζουν την παραχώρηση που είχαν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» πριν πολλά χρόνια σχετικά με το γήπεδο πίσω από το Παυσίλυπο.

Αναλυτικά: «Επιτέλους, όχι άλλα εμπόδια στο σπίτι της Αναγέννησης!

Ενημερώνουμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης και της Καρδίτσας ότι μπροστά μας βρίσκεται μια τεράστια και μάλλον μοναδική ευκαιρία η Αναγέννηση να αποκτήσει για πρώτη φορά μέσω του ερασιτέχνη ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών που μετέπειτα μπορεί να εξελιχθούν και στο όνειρο του κάθε Αναγεννησιώτη, δηλαδή τη δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου.

Υπάρχει ήδη μελέτη έτοιμη και τα χρήματα είναι έτοιμα να αποδεσμευτούν.

Αναφερόμαστε ε ένα έργο που θα λύσει μια για πάντα το πρόβλημα της μεγαλύτερης ομάδας της πόλης μας και θα της δώσει άλλη δυναμική, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο σε πολλά παιδιά της πόλης μας που θέλουν να αθληθούν με το σήμα της Αναγέννησης στην καρδιά τους!

Ενώ όμως παντού ο ερασιτέχνης βρήκε βοήθειες στο δίκαιο αίτημά του, μόνο πρόβλημα δυστυχώς απο τελεί αυτή τη στιγμή ο Δήμος Καρδίτσας με πρώτο τον κύριο Δήμαρχο, ο οποίος μετά το σχετικό αίτημα για εύρεση χώρου που έθεσε η ερασιτεχνική απο τον χειμώνα δείχνει μια ανεξήγητη ψυχρότητα και κωλυσιεργεία αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση σαν ομάδα του τελευταίου χωριού!

Σε σχετική μας πάντα ερώτηση σχετικά με το που ανήκουν πλέον τα γήπεδα της ΕΠΣΚ, εφόσον και δια γυμνού οφθαλμού δεν έγιναν έργα, πλην των τελευταίων ημερών (τυχαίο; Δεν νομίζουμε!) πήραμε διφορούμενες απαντήσεις και καμία διάθεση για συνεργασία!

Αλήθεια, γιατί ξαφνικά τόσο ενδιαφέρον να μπούν μηχανήματα (στραβές) γραμμές και (σκουριασμένα) τέρματα απο την ΕΠΣΚ (ΦΩΤΟ); Τι φοβούνται; Και με τίνος χρήματα έγιναν τα έργα;

Καλούμε, λοιπόν, όλο το φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης με κόσμιο τρόπο να παρευρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου με θέμα το γήπεδο της ΕΠΣΚ ώστε να μάθει όλος ο κόσμος αλήθειες…

Δεσμευόμαστε ότι οι απαντήσεις και κυρίως η ψήφος κάθε δημοτικού συμβούλου θα δοθούν στη δημοσιότητα για να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες της Καρδίτσας τη θέση όλων των παρατάξεων στην πράξη κι όχι στη θεωρία απέναντι στην Αναγέννηση….

ΥΓ1: Δεν εκπροσωπούμε καμία πολιτική παράταξη. Το “κόμμα” μας είναι η κιτρινόμαυρη καψούρα μας…

ΥΓ2: Θυμίζουμε ότι αποτελεί ηθική υποχρέωση του Δήμου να δοθεί γήπεδο στην Αναγέννηση μιας και η ίδια παραχώρησε πριν πολλά χρόνια στο Δήμο ΔΩΡΕΑΝ το γήπεδο της σε θέση “φιλέτο” πίσω απο το Παυσίλυπο με υπόσχεση μετέπειτα ανάλογης εξυπηρέτησης…».

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button