Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Συνέχεια με γκολ στην Allsvenskan της Σουηδίας

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Ο προπονητής της Αταλάντα Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αναφέρθηκε εχθές στην σημερινή αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο τεχνικός της Αταλάντα ανέφερε πως ελπίζει να αργήσει αρκετά να πάει διακοπές, εννοώντας πως θέλει να πάει μακριά στη διοργάνωση και υποστήριξε πως όλη η Ιταλία είναι με τους «μπεργκαμάσκι».

«Βρισκόμαστε εδώ τώρα και η αδρεναλίνη είναι ανεβασμένη. Παίζουμε σε ένα πολύ σημαντικό γήπεδο, στο ναό της Μπενφίκα, αλλά δυστυχώς δεν θα υπάρχουν οπαδοί. Κουβαλάμε μαζί μας τόσα πολλά συναισθήματα όλους αυτούς τους μήνες. Είμαστε πλέον οι μόνοι που απομείναμε, θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά. Ελπίζω να πάω διακοπές όσο πιο αργά γίνεται. Ξέρουμε πως όλη η Ιταλία μας υποστηρίζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε τώρα κάτι σαν την εθνική ομάδα και ελπίζω να τα πάμε καλά  Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, τώρα συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι»

Στα δικά μας τώρα τα στοιχηματικά με δυο επιλογές σήμερα από την Σουηδία και πάλι, στις 20:00 Tζούργκάρτεν – Μιάλμπι και επίσης στις 20:00 Μάλμε – Έρεμπρο.

Με ακόμη ένα ΤΑΜΕΙΟ συνέχισε η στήλη εχθές, στην Superettan της Σουηδίας.

➡️ ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΕΣΤΕΡ
Over 1.5 Goal ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ ✅
➡️ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ
Goal-Goal ✅

Διαβάστε επίσης

Back to top button