Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξάνθη: Μπιλ Πάππας ο υποψήφιος διάδοχος!

Ο Ελληνοαυστραλός Μπιλ Πάππας είναι ο επενδυτής για την Ξάνθη με τον οποίο συζητά ο Χρήστος Πανόπουλος για την πώληση της ομάδας.

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime για την Ξάνθη, που είχε αποκαλύψει τόσο την καταγωγή του υποψήφιου αγοραστή, όσο και την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και την χορηγία σε μεγάλο κλαμπ της Premier League.

Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και μάλιστα έχει ήδη περάσει στον Ελληνοαυστραλό τόσο το προπονητικό, όσο και το γήπεδο, έναντι 2,5 εκ. ευρώ.

Εκκρεμεί η εξαγορά του ΑΦΜ το οποίο θα μεταβιβαστεί όταν ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Ακρίτες.

Ο Μπιλ Πάππας δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, όταν αγόρασε την Ολίμπικ Σίδνεϊ. Ειναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS. Μέσω της δεύτερης είναι χορηγός της Λίβερπουλ αλλά και της Σάλκε.

Όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime, o μάνατζερ Ανέστης Τσετινές θα είναι ο CEO της νέας εποχής, έχοντας υπογράψει μάλιστα και συμβόλαιο για τρία χρόνια και είναι ο άνθρωπος που θα «τρέξει» το πρότζεκτ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button