Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκόραρε κόντρα στη Λαμία… μετά από οχτώ μήνες!

Μετά από πολύ καιρό ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, βλέποντας τη μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα μετά από 8 μήνες.

Ο λίγος χρόνος συμμετοχής, αλλά και οι συγκυρίες δεν τον άφηναν να πανηγυρίσει κάποιο τέρμα, εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, στο χθεσινό ματς με τη Λαμία,  ο Κρητικός επιθετικός κατόρθωσε και βρήκε δίχτυα, σκοράροντας σε κρίσιμο σημείο.

Ενα τέρμα, το οποίο είναι το πρώτο σε επίσημο ματς για τον 24χρονο, ύστερα από εκείνο το… αξέχαστο τελείωμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 4 Φεβρουαρίου του 2018, απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Διότι είχε πετύχει και δύο τέρματα στην επικράτηση της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία σε άδειο Ολυμπιακό Στάδιο, τον περασμένο Μάρτιο. Από τότε πέρασαν οκτώ ολόκληροι μήνες, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Το καλοκαίρι στο Κίελτσε, ο νεαρός έδειξε ότι θέλει πολύ να δουλέψει ώστε να βοηθήσει επιθετικά την Ενωση.

Στο ματς με τη Λαμία, πήρε φανέλα βασικού και ήταν από τους πιο ενεργητικούς παίκτες στο δημιουργικό κομμάτι. Τραβιόταν πλάγια και επιχειρούσε, πέρα από το να βρεθεί σε σημείο βολής, να παράξει συνθήκες με ατομικές προσπάθειες.

Πέρα από το τέρμα δηλαδή, φαινόταν ότι πατούσε καλά στο χθεσινό παιχνίδι. Κι όπως υποστήριξε ο ίδιος με δηλώσεις του, «το γκολ σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Ποιον επιθετικό δεν θα «ανέβαζε» ένα τέρμα;». Η ψυχολογία του ανέβηκε και μένει να δούμε, αν αυτή μπορεί να του δώσει λεπτά συμμετοχής και στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button