Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νικολαΐδης: «Δικαιολογώ τον διαιτητή, παραπλανήθηκε από το θέατρο»

Είδε θέατρο του Ακούνια στη φάση της κόκκινης του Αράο για επικίνδυνο παίξιμο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προς τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία.

Είδε θέατρο του Ακούνια στη φάση της κόκκινης του Αράο για επικίνδυνο παίξιμο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προς τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία.

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό, αν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε ακόμη συζητιέται… Μάλιστα, ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC σχολίασε την φάση με την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Αράο, για το επικίνδυνο παίξιμο (σήκωσε το πόδι του ψηλά στο κεφάλι του αντιπάλου) προς τον Ακούνια.

Ο Νικολαΐδης σχολίασε τα όσα έγιναν στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», τονίζοντας πως δικαιολογεί τον Μανούχο για την απόφασή του αυτή. Τον δικαιολογεί όμως γιατί είδε θέατρο του Ακούνια…

Εμείς πάντως θεωρούμε πως σωστά δόθηκε η κίτρινη κάρτα, καθώς δεν τιμωρήθηκε το χτύπημα αυτό καθεαυτό αλλά η πρόθεση και το επικίνδυνο παίξιμο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νικολαΐδη:

«Δικαιολογώ τον διαιτητή για την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλο που σηκώνει το πόδι και το μαζεύει για να μην χτυπήσει τον αντίπαλο, ο αντίπαλος πέφτει κάτω και πιάνει το πρόσωπό του. Κάνει θέατρο επί της ουσίας. Κοροϊδεύει και παραπλανεί τον διαιτητή. Έτσι όπως έγινε η φάση γρήγορα ο διαιτητής θεωρεί οτι τον βρήκε στο πρόσωπο, οπότε βγάζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων κατέθεσε και την πρότασή του για το τί πρέπει να γίνεται: «Ο διαιτητής βλέπει έναν παίκτη να σηκώνει το πόδι και τον αντίπαλο να πέφτει κάτω. Άρα, σου λέει “τον βρήκε”, οπότε τον δικαιολογώ. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μία επιτροπή και να εξετάζει την φάση. Εγώ θα τιμωρούσα τον παίκτη της Λαμίας και θα έπαιρνα πίσω την αγωνιστική στον Αράο. Πρέπει να υπάρχει βίντεο, να το βλέπει η Super League και να τιμωρεί αυτόν που κάνει θέατρο και όχι αυτόν που μάζεψε το πόδι του. Δικαιολογώ τον διαιτητή για την απόφαση που πήρε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button