ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Στέλνουν» τον Ζιούλη στον ΠΑΣ Λαμία!

Νέο μεταγραφικό σενάριο με τον ΠΑΣ Λαμία πρωταγωνιστή...

Και ενώ τα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία είναι «παγωμένα» λόγω των γνωστών προβλήματων, ένα δημοσίευμα από Κρήτη «στέλνει» τον αμυντικό Άγγελο Ζιούλη στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Αν και η ομάδα του Γιώργου Πετράκη δεν φαίνεται να ψάχνει για αμυντικούς, με τις θέσεις του 8αριού και του 10ριού να «καίνει» πιο πολύ, το δημοσίευμα του «athlitiko.gr» αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Μάλιστα, ο Γιώργος Πετράκης γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, καθώς έχουν συνεργαστεί μεταξύ τους στα Χανιά, τη σεζόν 2017-2018.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Στη Super League 1 θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Αγγελος Ζιούλης, όχι με την ομάδα που πανηγύρισε την άνοδο (ΠΑΣ Γιάννινα) αλλά – σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko – με τη Λαμία, στην οποία θα σμίξει ξανά με τον Γιώργο Πετράκη.

Οι δυο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία τη σεζόν 2017-18 στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τον Ζιούλη να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας (32 συμμετοχές συνολικά) και γενικότερα από τους αμυντικούς που ξεχώρισαν στο τότε πρωτάθλημα της Football League.

Επειτα από δύο σεζόν στα Χανιά την περασμένη σεζόν εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο κατέγραψε 7 επίσημες συμμετοχές. Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση ένταξής του στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button