Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Ο Μακέντα συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για 500.000 ευρώ και bonus»

Οι Σέρβοι επιμένουν πως υπάρχει deal του Μακέντα με τον Ερυθρό Αστέρα και πως ο Ιταλός επιθετικός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την ερχόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα το σέρβικο portal MaxBet σημειώνει πως ο Ερυθρός Αστέρας θα έχει σύντομα νέο φορ, τον Φεντερίκο Μακέντα του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την προσεχή εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει 1 εκατ. ευρώ για να δώσει το ΟΚ για την μεταγραφή. Ότι στην συνέχεια έπεσε στις 800.000 ευρώ και μετά στις 600.000. Οι Σέρβοι σημειώνουν πως ο Μακέντα θα έχει συμβόλαιο στις 500.000 ευρώ τον χρόνο και ότι θα πάρει άλλες 200.000 ευρώ εφόσον η ομάδα βρεθεί στην φάση των ομίλων του Champions League ή 100.000 ευρώ εάν ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίσει στο Europa.

Σε περίπτωση κατάκτησης εγχώριου τίτλου θα πάρει άλλες 50.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του Μακέντα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θα είναι για τρία χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2023.

Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός προς το παρόν τουλάχιστον δεν μειώνει τις απαιτήσεις του για τον Μακέντα κάτω από 800.000 – 1 εκατ. ευρώ. Οχι μόνο για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για όλους τους ενδιαφερόμενους…

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button