Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα: Ο νικητής αγκαλιάζει την εξάδα!

Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. #slgr #asterasfc #pasgianninafc #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. #slgr #asterasfc #pasgianninafc #slgrinterwetten #season2021_2022

Το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ένα ματς που όποιος το πάρει (και εφόσον δεν υπάρξει ισοπαλία), τότε θα έχει αγκαλιάσει τα playoffs και θα έχει την ισοβαθμία με τον αντίπαλο αφού ο μεταξύ τους αγώνας στον πρώτο γύρο είχε λήξει ισόπαλος με σκορ 1-1.

Οι Αρκάδες βρίσκονται με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού (0-1) στη Λεωφόρο. Αν ο Αστέρας συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, τότε θα εδραιωθεί για τα καλά στην εξάδα, που είναι και ο στόχος την ομάδας άλλωστε.

Οι γηπεδούχοι μετράνε 4 σερί νίκες (όλες με 1-0) και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, εκτός από τον Χουάν Μουνάφο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και είναι άμεσα ο αντίπαλος του Αστέρα για τη διεκδίκηση των playoffs και του… πλασαρίσματος στην 5η θέση.

Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε να του προκύπτουν δύο προβλήματα ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες, αφού δεν υπολογίζει τους ΝτομίνγκεθΓκαρντάφσκι, όπως και τους ΣνάιντερΚόντε με τους δύο τελευταίους να είναι γνωστό πως θα απουσιάσουν. Από την άλλη μεριά, επιστρέφει ο Σιόντης.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάργας, Ποζνάνσκι, Τριάδης Α., Οικονομόπουλος, Σιόντης, Καραχάλιος, Λιάσος, Στάνκο, Μπρένερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Περέα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Άλβαρες – Βαλιέντε, Κανελλόπουλος, Ριέρα, Σίτο – Σονί, Μπαράλες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν – Καραχάλιος, Σιόντης, Μπρένερ, Στάνκο – Μορέιρα, Περέα.

Διαιτητής: Αγγελάκης
Βοηθοί: Κολλιάκος, Νιδριώτης
4ος: Τσακαλίδης
VAR: Κουτσιαύτης, Νικολαΐδης

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button